2 dk. Esporlab 18.01.2020

İndirime Giren 7 Android Oyunu ve Uygulaması

Bu hafta ücretsiz olacak oyunları sizler için derledik. Listemiz sadece oyunlardan ibaret değil, oyunların yanında telefonunuzu daha kullanışlı hale getirecek olan uygulamaları da sizlerle paylaşıyor olacağız. Oyunları ve uygulamaları indirmek için çok kısa bir süreniz olacak. Bu haberi gördüğünüz andan itibaren direkt olarak Play Store’a girin ve oyunları indirin. İndirime giren 7 Android oyunu listemize geçelim;

Oyunlar ve Uygulamalar

Listemizde 4 adet oyun ve 3 uygulama yer alacak.

race-3d

race-3d

Race 3D

17 MB boyutu olan bu oyunun satış fiyatı 8.90 ₺’dir. Bu ücreti ödemeden 1 hafta boyunca ücretsiz şekilde oyunu oynayabileceksiniz. Adından da anlaşılacağı üzere 3D yarış oyunu olan bu oyun eğlenceli dakikalar geçirmeniz için indirmeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Retro Pixel

Oyun 6 gün ücretsiz kalacak. Normal fiyatı 28 ₺ olan Retro Pixel 6 gün ücretsiz oynanabilecek. Oyunun en güzel yanı 8 Bit sesler barındırması ve nostaljik oyunlara yer vermesidir.

Slayaway Camp: 1980

5 gün ücretsiz oynanabilecek bu oyun 83 MB boyutuyla karşımıza çıkıyor. 1980’lerin korku oyunlarını yansıtmakta ve birçok kişi tarafından oynanmaktadır. Normal fiyatı 21 ₺ olan bu oyunu vakit kaybetmeden indirmenizi tavsiye ederiz.

floor-breaker-3d

floor-breaker-3d

Floor Breaker 3D

Hem tablet hem de telefonda oynayabileceğiniz bu oyun 17 MB’lık küçük boyutuyla karşımıza çıkıyor. Oyun 7 gün ücretsiz oynanabilecek, daha sonra 9 ₺ olarak Play Store’da yerini alacak.

Learn German With Mosalingua

Lider dil öğrenme uygulamaları arasında yer alan Mosalingua, 3 gün ücretsiz kullanılabilecek. Almanca hakkında temel bilgileri öğrenmek istiyorsanız uygulamayı indirmenizi tavsiye ederiz. Pratik ve eğlenceli bir şekilce Almanca öğrenmenizi sağlayan Mosalingua 3 günden sonra 20 ₺ olacaktır.

Learn Spanish

Almanca uygulaması gibi dil öğrenebileceğiniz bir uygulama olan Learn Spanish adından da anlaşılabileceği üzere İspanyolca öğrenmenizi sağlayacak. Play Store’da 4 gün boyunca ücretsiz olacak uygulama daha sonra 39 ₺ olarak karşınıza çıkacak.

Luci

Uygulama sayesinde hem gördüğünüz rüyaları kaydedebilecek hem de gece sesinizi kaydettiği için nasıl horladığınızı duyabileceksiniz. 6 gün boyunca ücretsiz olacak uygulama daha sonra 4.60 ₺ olarak Play Store’da yerini alacak.

Bu şekilde listelerin gelmesini istiyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al