2 dk. Serkan KÖSE 13.04.2021

Jahrein 2023 Seçimlerine Bağımsız Adaylığını Koyacağını Açıkladı

Jahrein 2023 seçimlerine bağımsız adaylığını koyacağını açıkladı. Jahrein seçilmesi durumunda nasıl bir yol izleyeceğini de açıkladı.

Twitch Türkiye’nin önemli isimlerinden birisi olan Ahmet “Jahrein” Sonuç, son yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Jahrein’in son yayınında yaptığı önemli açıklamalardan birisi de 2023 genel seçimine bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklamasıydı.

Gerek sosyal medya hesaplarında olsun gerekse de yayınlarında olsun Dünya ve Türkiye gündemine dair düşüncelerini çekinmeden dile getiren yayıncıların başında gelen Ahmet “Jahrein” Sonuç, 12 Nisan Pazartesi günü açtığı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Gerçekleştirdiği yayın esnasında bir izleyicisinden gelen soruya cevap olarak “Ben de bu arada şimdiden söylüyorum bağımsız adaylığımı koyacağım 2023 seçimlerinde. Ben koyacağım abi adaylığımı oy verirsiniz vermezsiniz, bana inanırsınız güvenirsiniz güvenmezsiniz o sizin takdiriniz. Kimisi dalga geçecek biliyorum ama dünyanın değiştiğini fark etmeyen yaşlı dinazorlardan da artık bıktık.” açıklamasında bulunan Ahmet “Jahrein” Sonuç bu açıklamasıyla birlikte adaylığını da açıklamış oldu.

jahrein-2023-secimlerine-bagimsiz-adayligini-koyacagini-acikladi

Açıklamasının devamında ünlü oyuncu Dwayne Johnson’ın Amerikan halkı tarafından başkan olmasını istemesi ve Ukrayna’nın komedyen ve oyuncu olan cumhurbaşkanını örnek veren Jahrein, “Yaşlı yaşlı insanların sizin isteklerinizi, dünyanın geleceğini falan anlaması bu doğrultuda kararlar vermesi mümkün değil” dedi.

Jahrein 2023 Seçimlerine Bağımsız Adaylığını Açıkladı

Başarılı Twitch yayıncısı Jahrein Türkiye’nin geleceği için siyasetin gençleşmesi gerektiğini belirtirken “Ben inşallah bu seçimde adaylığımı koyacağım, milletvekili olurum ve olmam benim için fark etmez benim amacım aslen şunu gösterebilmek bazı şeyler değişsin istiyorum Türkiye’de politik arenada.” açıklamasını yaptı. Jahrein ayrıca Türkiye’deki siyasilerin partizanlık ile oylarının garanti olduğunu, parası ve nüfuzu olan iş insanlarının artık halkın burnunu sızlattığını dile getirdi.

İzleyicisinin “Anlat o zaman projelerini sana neden oy verelim?” sorusuna Jahrein, “Abi her konuda çıkıp o kürsüde konuşacağım, her konuyu araştıracağım her konunun derinliklerine ineceğim çıkıp o kürsüde suratlarına bağıra bağıra ne gerekiyorsa söyleyeceğim. Sizi ilgilendiren her konu.” cevabını verdi.

İşte Ahmet “Jahrein” Sonuç’un adaylığı hakkında konuştuğu son yayın. Jahrein’in Twitter adresine ise bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al