1 dk. Serkan KÖSE 07.04.2021

Jahrein KKHA Programında Efe Aydal’ı Konuk Edecek

Ünlü Twitch yayıncısı Ahmet “Jahrein” Sonuç KKHA programında Efe Aydal’ı konuk edecek. İşte programın tarihi.

Twitch Türkiye’nin sevilen isimlerinden olan Ahmet “Jahrein” Sonuç’un Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım programının yeni konuğu belli oldu. İşte programın yeni konuğu ve tarihi.

3 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiği ve binlerce kişi tarafından izlenen Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım programında Doç. Dr. Çağhan Kızıl’ı konuk eden ve bu programda Covid – 19 hakkında konuşan Jahrein’in programına konuş olacak yeni isim açıklandı. 10 Nisan 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım programına Efe Aydal konuk olacak.

Jahrein KKHA Programında Efe Aydal Konuk Oluyor!

Jahrein’in 10 Haziran Cumartesi günü saat 20:30 tarihinde gerçekleştireceği Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım programı twitch.com/Jahrein adresinden canlı olarak yayınlanacak. Efe Aydal konu hakkında bir açıklama yapmamış olsa da Jahrein bu haberi son Twitch yayınının sonunda ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

jahrein-kkha-programinda-efe-aydali-konuk-edecek

Ülkemizin tanınan isimleri arasında yer alan Efe Aydal, Türkiye’nin en eski içerik üreticilerinden birisidir. Kendine has videoları ve mini podcastleri ile YouTube üzerinden 473 bin aboneye sahip olan Efe Aydal, pek çok konuda kendi karakterleri ile içeriklerini ve filmlerini üretiyor.

Ülkemizde sosyal medya üzerinde binlerce takipçisi olan ve Twitch Türkiye’nin sevilen isimlerinden birisi olan Ahmet “Jahrein” Sonuç, Konuşalım Konuşalım Headshot Atalım programında daha önce Afşar Tuna Akşen, Berkcan Güven, Geekyapar, Dost Kayaoğlu, Turgut Uç, Ceren Sungur, Tepki ve Dr. Taylan Yıldız gibi isimleri konuk almıştı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al