2 dk. Esporlab 02.04.2020

John Wick Hex PlayStation 4 için Çıkış Sağlayacak

John Wick Hex PlayStation 4 için çıkış tarihi geliştirici şirket tarafından açıklandı. Aksiyon ve strateji oyunları kategorisi oyunu John Wick Hex geliştirici şirket Bithell Games tarafından PC ve MAC platformları için Ekim 2019’da Epic Games Store’da yerini almıştı. Yayıncı firma Good Shepherd Entertainment tarafından alınan bilgilere göre, John Wick  5 Mayıs’ta PlayStation 4 oyun konsolları için yayınlanmış olacak.

Alınan resmi bilgilere göre John Wick Hex PlayStation 4 Store’da 135 Türk Lirası karşılığında satın alınabilir olacak. Geliştirici şirket Bithell Games, oyunu PlayStation 4, DualShock 4 için uyarlayabilmek ve yeniden revize edebilmek amacıyla Ant Workshop ile ortak bir anlaşma yaptı. Yayıncı firma Good Shepherd Entertainment tarafından yapılan resmi açıklamada ise, John Wick’i tam anlamıyla kendi ellerinizde hissedeceksiniz söyleminde bulundu.



John Wick Hex Nasıl Bir Deneyim Sunuyor?

Lionsgate’in ilham kaynağı olduğu John Wick, ilk konsol oyunu olma özelliğini taşıyor olacak. Dünya genelinde üne sahip olan yapımcı Mike Bithell tarafından tasarlandı, sizleri adeta çok hızlı bir stratejik aksiyon dünyası içerisine gönderiyor. Film sektörünün yaratıcı isimleriyle beraber iş ortaklığı yapılarak hayata geçirilen John Wick Hex, yüksek aksiyon dolu atmosfere ev sahipliği yapıyor. Stratejik düşüncenizin yüksek olması gerekiyor, yapacağınız her hareket sizi büyük tehlikeye sokabilir.

john wick hex playstation oyunu

PS4 kullanıcıları bu habere oldukça çok sevindiler, diğer konsol platformları Xbox One ve Switch için herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurumu (ESRB) oyunun üç ayrı konsol platformu için oylamaya sunması ise gözlerden kaçmadı.

Oyun için özel olarak bir hikaye modunun geleceğinin haberini vermiş olalım. Yalnız hikaye modunda iyi performans sergilemeniz ve sorunsuz ilerlemeniz oldukça önemli bir konu. Takım elbiselerin, silahların ve çevre konumların kilitlerini açabilmeniz adına, hikaye modunu başarılı bir şekilde ilerleyip tamamlamanız gerekiyor. Oyun içerisinde silahlarınızı iyi seçmenizde fayda var, çünkü kullanacağınız silahlar sizin stratejinizi belirleyecek. John Wick filmlerini aratmayacak düzeyde, aksiyon dolu bir gerçekçi dünyanın içerisinde yerinizi almış olacaksınız. Oyundaki Reddick, Lance, Troy Baker ve McShane gibi seslendirme uzmanlarından destek alındığı belirtiliyor.

John Wick Hex PlayStation 4 platformunda bizlerde deneyimleyeceğiz, oyunu kesinlikle sizler gibi heyecanla bekliyor olacağız. Strateji oyunları bağımlıları tarafından büyük ilgiyle karşılanan bu oyunun bizleri hayal kırıklığına uğratmayacağını umuyoruz. İyi bir oyun deneyimi yaşamak dileğiyle, sağlıcakla kalın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al