3 dk. Esporlab 25.01.2021

Kaliteli Oyun Server Kurma Hizmeti

Game hosting hizmeti veren Server Kurma Bilişim Hizmetleri, kurulduğu günden bu yana kendi sektörüne öncülük etmektedir. Sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eden ve bu yenilikleri Türkiye’de uygulayan nadir firmalardan biridir. Bu nedenle Server Kurma Bilişim Hizmetleri, kendini geliştirmeyi sürdürürken oyun sektörünün de ne yönde hareket etmesi gerektiğini belirlemekte ve gelişmesine de katkı sağlamaktadır. Rust sunucu kiralama, Minecraft sunucu açma, VDS sunucu kiralama gibi başlıca hizmetleri bulunan şirket, alanında uzman nitelikli kadrosu ile çalışmalarını başarı ile sürdürmektedir.

Server Kurma Bilişim Hizmetleri donanımlı altyapısı ve nitelikli ekibi ile 12 yıldır kesintisiz game hosting hizmeti sunmaktadır. Yatırımları ile teknik altyapısını güçlendiren ve sağlam bir networke sahip olan firma, ekibini de titizlikle oluşturmuştur. Her geçen gün de profesyonel ekibini güçlendirmekte ve müşteri beklentilerini hızlı bir şekilde karşılamaktadır. Verilen bu emekler neticesinde de Türkiye’den olduğu kadar dünyanın farklı ülkelerinde de yüzlerce müşterisine hizmet sağlamaktadır.

Rust Sunucu Kiralama

Rust sunucu kiralama hizmeti veren ServerKurma sayesinde oyunda yer alan server listesindeki serverlardan biri olabiliyorsunuz. Size ait olan server diğer topluluk serverları arasında yer alıyor ve sizin serverınıza katılmak isteyen herkes servera kolaylıkla bağlanabiliyor. Serverınızın tüm ayarlarını manuel bir şekilde kendiniz yapabiliyorsunuz, yani yönetim tamamen size ait! Server Kurma Bilişim Hizmetleri de her konuda ve her detayda sizlere destek vermektedir. 

Server Kurma Bilişim Hizmetleri, Rust server kurma fiyatları konusunda da tercih sebebi oluyor. Vermiş olduğu hizmet kalitesi ve destek, piyasadaki birçok firmadan daha avantajlıdır. Daha fazla bilgi edinmek isterseniz adresini ziyaret edebilirsiniz: Rust sunucu kiralama 

Minecraft Sunucu Açma

ServerKurma firmasının bir diğer hizmeti de Minecraft sunucu açma. ServerKurma size iki seçenek sunuyor; “Oyun Paneli” ve “VDS Server”. Eğer teknik bilginiz çok fazla değilse ya da tüm ayarların hazır olmasını istiyorsanız “Oyun Paneli” seçeneği tam size göre. Tüm kontrol ve yönetim bende olsun, oyunumun her ayrıntısını yönetmek istiyorum diyenlerden biriyseniz de “VDS Server” sizin için sunuluyor. Daha fazla bilgi isterseniz şu adrese gidebilirsiniz: Minecraft sunucu açma

TS3 Satın Al

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi ServerKurma firması uzun yıllardır oyun sektörüne yön veriyor. Oyun oynamayı daha keyifli hale getiren ve iletişimi kolaylaştıran TeamSpeak 3 serverı da orijinal ve son sürüm olarak Serverkurma.com’da bulabilirsiniz. TS3 panelinizi telefon ya da tabletinizden de rahatlıkla yönetebiliyorsunuz. Aynı zamanda oyun içerisinde yer alan topluluk serverları arasında sizin serverınız da görünüyor ve dileyen herkes size bağlanabiliyor.

TS3 satın al sayfasını incelemek ve TS3 satın almak için şu linki tıklayabilirsiniz: TS3 satın al

Son olarak DDoS Koruması’na sahip olan Server Kurma Bilişim Hizmetleri sayesinde her türlü saldırıdan da korunuyor olacağınızı belirtelim. Olası bir siber saldırıda serverınıza hiçbir zarar gelmeyeceğini bilmenin rahatlığı ile ServerKurma firmasından dilediğiniz hizmeti satın alabilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al