1 dk. Serkan KÖSE 05.04.2021

Kendine Müzisyen 24 Saatlik Canlı Yayınının Tarihini Açıkladı!

Kendine Müzisyen 24 saatlik canlı yayınının tarihini açıkladı. İşte Kendine Müzisyen’in 24 saat boyunca yapacağı canlı yayının tarihi.

Twitch Türkiye’nin sevilen isimlerinden birisi olan Kendine Müzisyen, bilindiği üzere kısa bir süre önce 1 Nisan şakası yapmış ve 1 gün boyunca canlı yayın yapacağını açıklamıştı. Kendine Müzisyen’in bu yayınının ne zaman yapılacağı belli oldu.

1 Nisan Şaka Günü’nde takipçilerine şaka yapan Kemal Can “Kendine Müzisyen” Parlak, kendisini seven takipçileri tarafından gelen tepkilerin ardından yeni bir açıklama yaptı. Ülkemizde sevilen yayıncıların başında gelen Kendine Müzisyen’in 24 saatlik bir canlı yayın yapacağı bilgisine de bu açıklamasında yer verildi.

Kendine Müzisyen 24 Saatlik Yayınının Tarihini Verdi!

Konu hakkında açıklama yapan Kendine Müzisyen açıklamasında: “Yaptığım bu lüzumsuz şaka için öncelikle kendi chatim olmak üzere tüm Twitch aleminden özür diliyorum.” Dedi. Kendine Müzisyen ayrıca, bu şakanın bedelini ödemek için 9 Nisan Cuma günü 24 saatlik bir canlı yayın yapacağını söyledi.

kendine-muzisyen-24-saatlik-canli-yayininin-tarihini-acikladi

1 Nisan gününün ilk dakikalarında Twitter hesabı üzerinden bir tweet gönderen Kendine Müzisyen paylaşımında bir günlük canlı yayın yapacağını belirtmişti. Kendine Müzisyen’in Twitch kanalına giden takipçileri ise “1 NİSAAAAAN :d” mesajı ile karşılaştı.

Kendine Müzisyen 1 Nisan şakası sebebiyle morali bozulan herkesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştireceği canlı yayına beklediğini açıkladı. Kendine Müzisyen açıklamasını “Başkası yapınca sorun yok biz yapınca linçliyonuz a* arz ederim.” sözleri ile son verdi. Kendine Müzisyen’in Twitch kanalına ulaşmak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al