2 dk. Serkan KÖSE 13.04.2021

Kendine Müzisyen’den Drama Yorumu : Baydı Artık Drama Arayışlarınız

Twitch’te yaşanan son dramanın ardından, Kendine Müzisyen’den drama yorumu : Baydı artık drama arayışlarınız açıklamasını yaptı.

Jahrein, Wtcn ve Unlost arasında geçen tartışmanın üzerine, Kendine Müzisyen Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yayıncılık dünyasındaki drama konusu hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

kendine-muzisyenden-drama-yorumu-baydi-artik-drama-arayislariniz

Kendine Müzisyen : Baydı Artık Drama Arayışlarınız

Son günlerde Twitch Türkiye’de yaşanan dramların ardından Kendine Müzisyen’den drama yorumu geldi.  Konu hakkında 12 Nisan Pazartesi günü Twitter üzerinden paylaştığı Tweetlerde fikrini belirten yayıncı gönderdiği ilk tweette “Oofff. Baydı artık drama arayışlarınız… Yayıncılar arası “herkes kendi işini yapsın” anlaşması yapılsa bazılarına içerik kalmaz gibi hissediyorum. Maalesef…” diyen Kemal Can “Kendine Müzisyen” Parlak, ikinci tweetinde ise “Boş muhabbetler döndükçe dramaya dahil olmadan bu gibi tepkilerimi göreceksiniz,istemeyen takipten çıkabilir.Herhangi bir konuda fikir paylaşıp paylaşmamam kendi keyfime bağlı.Ama kitlemi şimdiye kadar hiç böyle bir şey için kullanmadım,kullanmam. Sorunu olan özelden arayabilir.” dedi. Sürekli isim paylaşmasını söyleyen takipçilerine ise “Sürekli isim isteyenler sizler bir kaç kişiyi yazdıklarımdan dolayı öfkelendirecek, kıracaksınız ve bundan keyif alacaksınız diye karakterimi değiştiremem. En büyük kitleye sahip isimlerden birisi olarak doğru, yanlış insanları oradan oraya savuramam.” paylaşımını yapan Kendine Müzisyen, sözlerine “Bana göre doğrular ve yanlışlar da arkadaşlık derecesine göre sıralanmıyor. İnsana insan olduğu için değer verenlerdenim,içiniz çok rahat olsun. Benim için sorun olan şeyleri 3-5 like fazla alıyim diye sizlerin önünde yapmıyorum,kusura bakmayın.Bunu bekleyenlere yine ekmek yok.” ve “Sonuç olarak yayıncıların birbirleri ile iletişimleri var. Herhangi meslektaşımda bana göre sorun olan bir konuyu gördüğümde onunla direkt iletişime geçebilirim, rakip elemeye çalışmam. İyi akşamlar diliyor, gözlerinizden öpüyorum. 💎”  tweetleri ile devam etti.

Neler Olmuştu?

kendine-muzisyenden-drama-yorumu-baydi-artik-drama-arayislariniz

Ahmet “Jahrein” Sonuç ve BBL kurucularından olan Ferit “wtcn” Karakaya’nın tweetleri üzerinde Unlost yapılan bu açıklamayı kendi üzerine alınmış ve çeşitli sayfalardan açıklamasını paylaşmıştı. Kendine Müzisyen’in bu açıklamaları ise pek çok takipçisi tarafından “friendly fire” olarak yorumlandı.

kendine-muzisyenden-drama-yorumu-baydi-artik-drama-arayislariniz

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al