2 dk. Esporlab 04.04.2020

Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan Hayatta Kalma Oyunu Symmetry

Kısa süreliğine ücretsiz olan hayatta kalma oyunu Symmetry, Steam’de 26 TL fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Symmetry, hem normal hayatta kalma oyunlarından farklı hem de oldukça eğlenceli bir oyun. Bu sayede binlerce kişiye ulaşmış olan Symmetry, GoG tarafından ücretsiz sunuluyor. GoG, hem kendi tanıtımını yapmak hem de virüs nedeniyle evinde olan insanlara destek olmak için belirli tarih aralıklarında ücretsiz oyunlar sunuyor. Symmetry’de bu oyunlar arasında yer aldı ve kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan Hayatta Kalma Oyunu Symmetry

Hikayesi dünya’da geçmeyen bu oyun, diğer hayatta kalma oyunlarından çok farklı. PUBG gibi 100 kişinin bulunduğu uçak ya da haritalar da yok. Symmetry’nin başlangıcında uzay yolculuğuna çıkıyorsunuz. Bu yolculuk, zaman geçtikçe daha kötü bir hal alıyor ve uzay gemisinin bir gezegene düşmesiyle devam ediyor. Burada sizin ile mücadele verecek kazazedeler bulunuyor. Bu noktada hem kendinizi hem de onları korumak zorunda kalıyorsunuz. Issız ve soğuk olan bu gezegen, yanınızda bulunan kişileri kurtarma fırsatı veriyor. Bu noktada doğru stratejiler ile hem kendinizi hem de yanınızdakileri kurtarmanız gerekiyor. Tüm bunları yaparken geri dönmek için uzay gemisini tamir etmeniz de gerekiyor. Görevlerinizden yola çıkarak, oyunun hem eğlenceli hem de zor olduğunu söyleyebiliriz.

GOG’dan Ücretsiz Symmetry Almak

GoG.com adresine girdikten sonra Symmetry oyununu aratarak bulmanız gerekiyor.
Bu sayfada “Go To Giveaway” butonunu göreceksiniz, butona tıklayın.
Bu noktada GoG hesabınıza giriş yapmanız istenecek.
Daha sonra açılan sayfada en üstte oyunun yer aldığını göreceksiniz, sayfada yer alan butona tıklayın.
Bu adımdan sonra son sayfa karşınıza çıkacak ve bu sayfada kullanıcı adınızın yer aldığını göreceksiniz. Oyunlarınızın yer aldığı listeyi göreceksiniz. Bu listeye tıklayın.
Tüm bunlardan sonra oyunu kolaylık indirebileceksiniz.

GoG’a üye değilseniz, üçüncü adımda üye olmanız gerekecek. Üye olduktan sonra gerçekleştirdiğiniz işlemler kaybolacaktır. Üye olduktan sonra ilk adımları gerçekleştirebilir ve tekrar diğer adımları sırasıyla uygulayabilirsiniz.

GoG gibi oyun platformlarının yayınladığı ücretsiz oyunları, sürekli olarak sizlerle paylaşacağız. Sosyal medya hesaplarımıza ve sitemize sürekli olarak giriş yaparak ücretsiz oyunlardan haberdar olabilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al