1 dk. Serkan KÖSE 29.04.2021

Knockout City Çıktığı Gün Xbox Game Pass’e Eklenecek

EA ve Velan Studios açıklamasına göre Knockout City çıktığı gün Xbox Game Pass’e eklenecek.

Electronic Arts ve Velan Studios’un takım bazlı çok oyunculu oyunu olan Konckout City’nin çıktığı ilk günden itibaren Xbox Game Pass servisine ekleneceğini açıkladı. Knockout City, yakartop oyunundan ilham alınarak geliştirilen bir çok oyunculu bir spor oyunu olarak ifade edilebilir. Oyuncular gerektiği zaman kendilerini topa dönüştürerek oyunda ortaya çıkan kaos ortamından kaçabilir.

3v3 ile 4v4 modlarını içerecek olarak ve ücretsiz olması beklenen Knockout City, hali hazırda Origin, Steam, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsolları için duyurulmuştu. Bugün ise oyunun geliştiricisi olan iki stüdyo oyunculara bir açıklama yaparak oyunun 21 Mayıs tarihinde çıkışının gerçekleşeceğini açıkladı.

knockout-city-ciktigi-gun-xbox-game-passe-eklenecek

Cross – play beta sürümünde 1 milyon kez indirilerek büyük bir başarıya imza atan oyunun çıkışı ile birlikte bu başarısını devam ettirmesi bekleniyor. Yapılan açıklamaya göre oyun cross – play ve pross – progression özelliklerine de sahip olacak. Açıklamada ayrıca oyunun çıktığı günden itibaren Xbox Game PAss servisine ekleneceği de açıklandı. Eğer ki oyunu PlayStation 4 ya da PlayStation 5 oyun konsollarında oynamak istiyorsanız hiç sorun değil. Oyunun geliştiricileri tarafından yapılan açıklamaya göre oyun çıktığı günden itibaren EA Play kütüphanesine eklenecek ve oyun EA Play aboneleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunun tanıtım videosunu yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al