2 dk. Serkan KÖSE 30.09.2021

Konami eFootball 2022 Oyunu Çıktı

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment’ın yaptığı sevilen oyun serisi PES’in yeni ücretsiz oyunu çıkışını gerçekleştirdi. 

eFootBall 2022 Çıktı

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan eFootball 2022 ile ilgili beklenen gün sonunda geldi çattı. Konami Digital Entertainment B.V. bugün itibarıyla eFootball™ 2022; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve masaüstü bilgisayarlar için Steam üzerinden ücretsiz olarak çıkışını gerçekleştirdi. 

Oyunun çıkış performansına baktığımızda erken sürüm olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle oyunun grafik performansı oyuncuları başlangıçta memnun etmeyebilir. Oyunun sonbaharda çıkacak olan ilk büyük güncellemesi ile birlikte grafiklerin çok daha iyi hale geleceğini söyleyebiliriz. Oyun bu büyük güncellemesiyle birlikte oyun mobil platformlar için de çıkışını gerçekleştirmiş olacak. 

Oyunun çıkışını kutlamak adına Konami, lansman esnasında Online Match (Çevrimiçi Maç) kampanyası ve “Worldwide Clubs” etkinliğini içeren eFootball™ Kick-Off kampanyası gerçekleştireceğini duyurdu. Online Match ile birlikte oyuncular oynamış oldukları çevrimiçi maçların sayılarına göre Chance Deal sözleşmeleri kazanabilecek. Bu sözleşmeler oyuna sonradan gelecek olan Creative Teams modunda oyuncuların takımlarını güçlendirmesini sağlayacak. Bu güçlendirme ise Legendary oyuncu kartları ile gerçekleşecek. 

Online Match kampanyası ise şu andan itibaren 8 Kasım 2021 01:59 UTC’ye (TSİ 04:59) kadar devam edecek. Kazanılabilecek özel ödüller şöyle:

  • Chance Deal #1 –10 oyun sonrasında kazanılır
  • Chance Deal #2 –15 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır
  • Chance Deal #3 –20 ya da daha fazla oyun sonrasında kazanılır

Büyük Güncelleme Neler İçerecek?

eFootBall 2022’ye geçecek olan yeni güncelleme şunları içerecek;

  • Creative Teams – favori formasyonlarınıza ve taktiklerinize uyan futbolcular ve teknik direktörlerle anlaşarak kendi “rüya takımınızı” yaratın, ardından onları eğitin ve güçlendirin.
  • Yeni Oyuncu Tipleri – oyuna dört yeni oyuncu türü eklenecek: Standard, Trending, Featured ve Legendary
  • Kontratlar – kullanıcılar, iki sözleşme türünden biri aracılığıyla oyuncularla sözleşme imzalayabilecekler: Chance Deals ve Nominating Contracts
  • Yeni Maç Modları – oyuncular eFootball™ Creative League, Tour Event, Challenge 
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al