1 dk. Serkan KÖSE 09.10.2021

Konami eFootball 2022’nin Sorunları Çözecek Güncellemeyi Açıkladı

PES serisinin ismini eFootball olarak güncelleyen Konami seriyi ücretsiz yapmıştı. Ücretsiz olarak kısa bir süre önce çıkışını gerçekleştiren oyun büyük sorunlarla birlikte geldi. 

Futbol severlerin yakından tanıdığı PES serisi kısa bir süre önce tarih olmuş ve eFootball hayatımıza girmişti. Oynaması ücretsiz olan eFootball 2022, 30 Eylül tarihinde çıkış yapmıştı ancak oyuncular tarafından eleştirilmişti. 

Konami Yeni Bir Güncelleme Getiriyor 

Oyuncuların ağır eleştirileri sonrasında Konami, “kullanıcıların ara sahneler, yüz ifadeleri, oyuncuların hareketleri ve topun davranışları ile ilgili raporlarını” kabul ettiklerini duyurdu. Konami, oyunun durumu hakkında oyuncularından özür dileyerek oyunda yer alan sorunları çözmek adına yeni bir güncelleme takvimi üzerinde çalıştıklarını da açıkladı. 

Konami ayrıca 28 Ekim tarihinde eFootball’a 0.9.1 güncellemesinin geleceğini de açıkladı. Güncelleme hakkında “Güncelleme ile daha belirttiğimiz sorunları düzeltmeye odaklanacağız. İlerledikçe oyunu daha ayrıntılı ve yeniliklerle güncelleyeceğiz. Gelecekte yapacağımız güncellemelerde geri dönüşlerinizi ve ilgi alakanızı ele alacağız.” 

myClub Ne Zaman Geliyor?

Konami ayrıca oyuncuların çok sevdiği online modu hakkında da açıklama yaptı. FIFA Ultimate Team benzeri myCLub, PES serisine benzer oyuncuların kendi kadrolarını kurabildikleri Creative Teams dahil olmak üzere yeni pek çok mod sunacak. 

Gelecek güncelleme ile birlikte oyuna ayrıca çapraz platform desteği de eklenecek. Bu özellikle birlikte kullanıcılar konsol ya da PC üzerinden hesaplarını kullanabilecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al