1 dk. Serkan KÖSE 23.04.2021

Lamborghini Arabaları Rocket League’e Geliyor

Spor otomobil tutkunlarının favorilerinden olan Lamborghini arabaları Rocket League’e geliyor.

Rocket League oyununun geliştiricisi olan Psyonix yaptığı açıklamada İtalyan otomobil üreticisi Automobili Lamborghini ile iş birliğini duyurdu.

Lamborghini Arabaları Rocket League Oyununda

Rocket League oyununu bilmeyen oyuncular için kısaca özetlemek gerekirse, futbola benzeyen, oyuncuların topu rakip kaleye atmak için kullandıkları roketle çalışan bir arabayı kontrol ettikleri oyun olarak ifade edilebilir.

2015 yılında piyasaya sürülen ve artık oynaması ücretsiz olan Rocket League oyunu son zamanlarda popüler bir espor oyunu olarak gündemde kalmaya devam ediyor. Oyuna yeni içerikler eklemeye devam eden geliştiriciler, Lamborghini arabaları Rocket League oyununa getiriyor. Oyunun geliştiricisi Huracán STO model otomobili oyuna getirmek için lüks otomobil şirketi Lamborghini ile birlikte çalışacaklarını açıkladı.

lamborghini-arabalari-rocket-leaguee-geliyor

Oyunun geliştiricisi olan Psyonix, Lamborghini Huracán STO’nun oyuna ekleneceğini açıkladı. Lüks İtalyan spor otomobil markası olan Lamborghini oyunun içerik mağazasında iki set Huracán’ı içerecek bir paketle birlikte satışa sunulacak. Paketin içerisinde afişler, jantlar ve antenler gibi kozmetik etiketler de bulunacak.

Oyunda ayrıca bugün başlayacak olan Rocket League Championship Series X Lamborghini Open etkinliği de başladı. İtalyan Lamborghini, Rocket League Championship Series X Open’a ve “Boğaların Savaşı” adlı yeni bir etkinliğe de sponsor olacak.

lamborghini-arabalari-rocket-leaguee-geliyor

Gerçekleşek olan etkinlikte kazananlar 5.000 dolar alacak ve kaybeden oyuncular da her maç için 1.000 dolar alacak. Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz hafta iptal edilen 2021 Rocket League Dünya Şampiyonası ardından böyle bir etkinliğin düzenlenecek olması pek çok oyuncuyu heyecanlandırmış durumda.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al