2 dk. Esporlab 24.12.2019

LAN Bağlantısı İle Oynanan Oyunlar

Arkadaşlarınız ile multiplayer oyun oynayabilmek için internet bağlantısına gerek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bilgisayarlar arası kurulacak LAN Bağlantısı ile Co-OP türündeki oyunları arkadaşlarınız ile beraber oynayabilirsiniz. Bu yazımız içerisinde Oyun Konseyi olarak LAN Bağlantısı İle Oynanan Oyunlar hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Minecraft

Minecraft

Minecraft

Dünyanın en popüler bilgisayar oyunları arasında yer alan Minecaraft, internet bağlantısına gerek olmadan arkadaşlarını ile beraber başarılı işler ortaya çıkarmanıza katkı sağlıyor. Yaratıcı düşünce yapısına sahip olan kişiler, bu oyunda sınırsız gelişmelere sahip olabilirler.

Call of Duty: WW2 Zombies

Call of Duty: WW2 Zombies

Call of Duty: WW2 Zombies

Zombi oyunlarına karşı ilginiz varsa bu oyun tam da sizlere göre! Call of Duty ile bağlantınız olmasa bile bu oyundan rahatlıkla keyif alabilirsiniz. Bu oyundaki ana karakterimiz hem kendi canını hem de dünyayı kurtarmanın yolunu aramaktadır. LAN Bağlantısı ile arkadaşınızı da oyuna dahil edebilir, dünyayı beraber kurtarabilirsiniz.

Age Of Empires

Age Of Empires

Age Of Empires

Belki de bu yazı içerisinde beni tek duygulandıran oyunun Age Of Empires olduğunu söyleyebiliriz. Hala kulaklarıma oduncu ve madenci sesleri geliyor. LAN Bağlantısı sayesinde arkadaşlarınız ile beraber bu oyunu oynayabilir, krallığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Bizim nesil tarafından unutulmayan en efsane oyunlar arasında yer almaktadır.

Keep Talking and Nobody Explodes

Keep Talking and Nobody Explodes

Keep Talking and Nobody Explodes

Bir zamanlar neredeyse tüm Twitch yayıncıları tarafından oynanan bu oyunu elbette denemek isteyebilirsiniz. Gizemli bulmaca serisi olan bu oyunda bombayı patlatmanız gerekmektedir. Tek başınıza zorlandığınız bölümler olacaktır. Bu nedenle LAN bağlantısı üzerinden oyuna arkadaşlarınızı da dahil edebilir, bölümleri daha kolay bir şekilde geçebilirsiniz.

A Way Out

A Way Out

A Way Out

Elektronic Arts tarafından hayata geçirilen A Way Out, hapse girmiş 2 karakterin kurtuluş öyküsünü konu ediniyor. Belki de CO-OP türünün en iyi oyunu olan A Way Out’u hem bireysel olarak oynayabilir hem de LAN Bağlantısı ile arkadaşınız ile beraber oynayabilirsiniz. Grafik ve hikaye bakımından oldukça iyi bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Borderlands 2

Borderlands 2

Borderlands 2

Belki de en iyi grafiğe sahip CO-OP oyun türüne sahip oyunun Borderlands 2 olduğunu söyleyebiliriz. 4 kişilik takımlarla mücadele yapabileceğiniz bu oyunda LAN Bağlantısı ile arkadaşlarınızı da oyuna dahil edebilirsiniz. Oyun grafikleri üst düzey olsa da oynanış konusunda oldukça fazla eleştiri aldığını söyleyebiliriz. LAN Bağlantısı İle Oynanan Oyunlar hakkında vereceğimiz bilgiler bu kadardır.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al