3 dk. Esporlab 06.03.2020

League of Legends One for All Modu Geri Geliyor

Çok büyük bir kitleye sahip olan ve herkesin çılgınlar gibi eğlendiği League of Legends’den müjdeli haber geldi. Daha önceden tarihe gömülen league of legends one for all modu geri geliyor kesinlikle doğru duydunuz.

Geçmiş günümüz de kaldırımış olan bu mod, güncel olarak şuan da test sunucularında aktif bir şekil de oynanabilir durumda. Önümüzde ki günlerde yapılacak olan güncelleme ile  One for All modu ana sunuculara tekrardan eklenmiş olacak.

2009 yılında büyük ses getirerek çıkış sağlayan League of Legends, tüm dünyadan milyonlarca oyuncu kitlesine erişmeyi başardı ve her yaştan kitleler tarafından MOBA türünde ki oynanan lider oyun olarak günümüze kadar geldi. MOBA kategorisin de yer alan League of Legends oyuncu kitlesinin fikirlerini hep benimsedi ve sürekli oyuna yenilikler getirerek her zaman oyuncuların kalbini kazanmayı başardı. Popülerliğini asla yitirmeyen oyun, yenilikçi ve üretken bir yapıya sahip olduğu için MOBA kategorisinde her zaman lider konumda olmayı başardı.

Zaman zaman League of Legends’a özel yeni oyun modları yaratılıyordu, bu yenilikçiliği sayesinde oyunu bırakan oyuncuları bile tekrardan oyuna döndürmeyi başarıyordu. Sürekli klasik mod oynayıp sıkılan kullanıcılar, oyuna eklenen yeni modlar ile beraber artık daha fazla heyecanla ve bağlılıkla oyuna sarılıyorlardı. Bu sayede League of Legends’ın kullanıcı kitlesini her dönem mutlu etmeyi başarıyordu.

league of legends oyun modu takvimi

League of Legends One for All Modu ne zaman gelecek?            

Riot Games’in geliştirmiş olduğu modlar arasında en çok sevilen One for All (Hepimiz Birimiz İçin) modu olduğunuda söylemeden geçmeyelim. Oyuncular tarafından oldukça büyük beğeniyle karşılanan bu mod en son 2018 yılında Nisan şakası olarak tekrardan oyuncularla buluşmuştu. Yalnız artık bu bir şaka değil, league of legends one for all modu geri geliyor.

League of Legends oyuncularına büyük bir sürpriz yapan Riot Games ekibi, Açık Beta Ortamı (PBE)’ye gelen 1.06 yama güncelleme notları arasında yer aldı. İki senedir tüm oyuncular tarafından, büyük istekle Riot Games ekibine bildirilen bu mod, sonunda oyuncu kitlesi ile test sunucularına gelmiş oldu ve önümüzde ki güncellemeler ile de tüm ana sunucularda aktif olacak.

One for All oyun modu nedir?

One for All oyun modu League of Legends oyuncularının buluşacağı büyük bir ortak nokta diyebiliriz. Normal klasik moda hiç benzemiyor, normal bir şekil de bu mod’da şampiyon seçmiyorlar.

Şampiyon seçim ekranında en çok hangi şampiyon daha fazla oy alır ise, 5 kişilik takımınızda ki tüm oyuncular aynı şampiyonu oynamak zorunda kalıyor. Bu modun en ilginç ve en güzel tarafı da aslında bu, isminden de anladığınız gibi Hepimiz Birimiz İçin oylamayı kazanan şampiyonu tüm takımınızla beraber oynuyor olacaksınız. Rakiplerinizle oynayacağınız maçta toplamda 2 farklı şampiyon ile mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Her takımın tek bir şampiyon seçme hakkı olduğu için, seçiminizi çok dikkatli yapmanız gerekiyor. Karşı takım daha iyi bir şampiyon alır ise, üzgünüz ki bu maçı kaybetmekten başka şansınız kalmayacak.

lol oyun modu takvimi 2020

lol oyun modu takvimi 2020

10.6 güncellemesi ile beraber artık league of legends one for all modu geri geliyor olacak, şuan da bu modu test sunucularında oynayabileceğinizi tekrardan hatırlatalım. Ana sunuculara ise 10.6 yaması ile beraber 18 Mart tarihinde siz değerli oyuncuları ile buluşuyor olacak. Haydi hazırlanın, hepimiz birimiz için.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al