4 dk. Serkan KÖSE 30.03.2021

League of Legends Wild Rift 2.2 Yama Notları Yayınlandı!

Riot Games’in sevilen oyunlarından birisi olan League of Legends Wild Rift yeni bir güncelleme aldı. League of Legends Wild Rift 2.2 yama notları yayınlandı. 

Sevilen oyun stüdyosu olan Riot Games’in sevilen MOBA türü oyunu League of Legends Wild Rift yeni güncelleme aldı. İşte League of Legends Wild Rift 2.2 güncellemesi ile birlikte gelen yenilikler. 

League of Legends Wild Rift 2.2 Yama Notları 

Yeni Özellikler

League of Legends oyununun mobil sürümü olan League of Legends Wild Rift’in yeni güncelleme 2.2’nin geliştirici notlarına göre konum tercihi ismini verdikleri yeni özellikleri test ettikleri ve oyunun PC sürümünde olduğu gibi oyundaki konumunuzu seçebilmenin bir yolunu sunmak için geliştiricilerin sıkı bir çalışma içerisinde olduğu açıklandı. 

Oyuncuların oyuna girmeden önce tercih ettikleri konumları ( tekli koridor, orman, orta koridor, ikili koridor ve destek) sıralayarak, en çok istediğinizi üst sıraya, en az istediğinizi ise alt sıraya koyabileceksiniz. Oyundaki yeni eşleştirme sistemi çoğu zaman en çok istenilen konumları oyunculara atmak için öncelikli davranacak. 

Geliştiriciler her zaman istenilen konumların gelmeyebileceğini ancak oynamak istenilen konumun ne sıklıkla oyunculara atandığına dair daha fazla kontrolün olacağını dile getirdi. Oyuncular rolünü seçmek istemiyorsa bu durumun sorun teşkil etmeyeceğini ve oyuncuların geçmiş konum isteklerine bakarak oyunculara bu tercihlerine göre bir konum atanacağını belirtti. Bu nedenle oyuncuların seçimleri mücadeleden mücadeleye kaydedilecek. 

Test 2 hafta boyunca devrede kalacak geçici bir konum tercihi sırasıyla başlanacak. Bu özellik dereceli sekmesinde bulunabilecek ancak oyuncuların dikkat etmesi gereken birkaç önemli nokta bulunuyor. 

  • Konum Laboratuvarı isiminde bir etkinlik düzenlenecek. Bu esnada oyuncular testlere yardım ettiği için her gün için ilave mavi öz kazanacak. 
  • Sıra, dereceli ve çoğu etkinlik ilerlemenizi etkilemeyecek. 
  • Test süreci sonlandırıldığında sıranın performansına ve geribildirimlerine bağlı olarak özelliklerin dereceli sırasına uyarlanmaya hazır olup olmayacağı geliştiriciler tarafından değerlendirilecek. Sonuçların yeterli olmazsa daha fazla ayarlama yapılacak. 

league-of-legends-wild-rift-2-2-yama-notlari-yayinlandi

Kostümler

  • Yağmacı Olaf
  • iBlitzcrank
  • Okullu Ahri
  • Hexkâşif Jax
  • Azametli Jinx
  • Kuçu Corki 
  • Kazanova Galio
  • Draven Draven 
  • Tüylü Fizz 
  • Zebani Galio
  • Parti Canavarı Amumu

Yeni Şampiyonlar 

Galio ( Galio 1 Nisan saat 03.01’de oyuna eklenecek)

Aram Modu

Oyuncuların League of Legends oyunundaki en sevdiği modlardan birisi olan ARAM yeni yama ile birlikte oyunun mobil sürümü olan Wild Rift’te test ediliyor. ARAM modu şimdilik sınırlı süreliğine test edilebilecek. Oyuncular bu modda sıraya girecek ve hızlı seviye atlama özelliği sayesinde ortalama 12 dakika sürecek olan karşılaşmalardaki kaotik çalışmalara katılabilecek. 

Geliştiriciler tarafından ARAM modunda özel iki büyü eklenecek. 

  • Berrak Zihin: League of Legends oyunununu PC sürümünde olan Berrak Zihin, Wild Rift oyununa geliyor. Berrak Zihin kullanıldığında oyunculara ve takım arkadaşlarına mana artışı sunuyor. 
  • Tuttur / Fırla: Bu büyü iki parçadan oluşuyor. Tuttur bir hat üstünde kartopu fırlatarak isabet alan iki rakibe hasar verilmesini ve o hedefi işaretlemesini sağlıyor. Büyüyü yeniden kullanıp rakibe anında Fırla’yarak eğlenceyi başlatabilirsiniz. Lee Sin’in (1) yeteceğine benziyor ancak bu büyü biraz daha dondurucu. 

5 Nisan tarihinden itibaren oyun modunun doğru çalıştığından emin olmak için 3 günlük küçük bir testin düzenleneceği açıklandı. Her şeyin yolunda gitmesi durumunda ARAM modunu 15 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasında bir aydan uzun bir süredir oynanabilir olacak. 

Ganimetler 

İfadeler: Alkış, Çok Güzel, Küplere Bindim, AMAN TANRIM!, Süper Shisa, Unutulmuş Doğum Günü, Geri Çekil!, Coşkulu Choncc. 

Simgeler: Asi Poro, Gönülçelen Poro, Dümenci Poro, Kudretli Jax, Hextech Jaximus. 

Simge Çerçeveleri: Hexkâşif Geçidi

Dönüşler: Dönüş Bağlantısı

Süsler: Emektar Kürek, Hay Aksi!, Parlak Fikir. 

Vadi Amblemleri: Hexkâşif Tarihi, Teknolojik Hexkâşif, Muhteşem Demacia, Noxus Gücü

Tüm ganimetler güncelleme boyunca oyuna eklenmeye devam edecek. 

Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu 

1- 7 Nisan: Diana, Ezreal, Gragas, Leona, Lulu, Miss Fortune, Olaf, Orianna, Pantheon, Tryndamere  

8 – 14 Nisan: Ahri, Amumu, Darius, Kennen, Lee Sin, Nami, Sona, Tristana, Vayne, Yasuo  Wild Rift 2.2 yama notları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız bu linke tıklayabilir ve daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al