2 dk. Serkan KÖSE 30.03.2021

League of Legends Yeni Şampiyonu Gwen Yetenekleri Açıklandı!

League of Legends yeni şampiyonu Gwen karakterinin yetenekleri açıklandı. İşte League of Legends oyununun yeni şampiyonu Gwen’in yetenekleri. 

Riot Games’in sevilen oyunu olan ve milyonlarca online oyuncuya sahip League of Legends’ın yeni şampiyonu Gwen karakterinin yetenekleri tanıtıldı. Gerçek hasar veren yetenekleri ile çok daha korkutucu görünen Gwen karakteri, bu sayede çok daha korkutucu bir görünüşe sahip. Böylesine güçlü yeteneklere sahip olan Gwen’in şampiyon dengesini ve metayı etkileyip etkilemeyeceğini ise ilerleyen süreçte göreceğiz. Peki Gwen’in yetenekleri neler?

League of Legends Yeni Şampiyonu Gwen Yetenekleri 

Pasif – Bin Kesik 

Yeni şampiyon Gwen’in normal saldırıları can yüzdesine de bağlı olarak isabet halinde ek büyü hasarı veriyor. Şampiyonlara yönelik normal saldırılar karakteri ona verilen hasarın belli bir bölümüne eşdeğer olarak belli bir miktarda iyileştiriyor. 

Q – Kırt Kırt!

League of Legends yeni şampiyonu Gwen, makasını hızla iki ila altı kez kullanarak koni şeklinde bir alana büyü hasarı bırakmasını sağlıyor. Gwen makasını en az iki defa kullanıyor ve rakibe isabet ettirdiği her normal saldırı esnasında bir makas darbesi daha gerçekleştiriyor ki bu toplamda altı darbe olacak şekilde en fazla dört darbe daha olmak üzere gerçekleşiyor. 

Karakterin gerçekleştirdiği her bir makas darbesinin merkezindeki rakipler gerçek hasarının yanında Bin Kesik’ten ek büyü hasarı daha alıyor. 

league-of-legends-yeni-sampiyonu-gwen-yetenekleri-aciklandi

W – Kutlu Sis

Gwen W yeteneğinde beş saniyeliğine kendisini Kutlu Sis’le çevreliyor ve onun içerisindeyken zırh ve büyü direnci kazanıyor. Sisin dışındaki rakipler Gwen’i hedef alamaz ve ona yetenek isabet ettiremez. Sis, Gwen bölgeden ilk kez ayrılmaya çalıştığında onu takip eder ancak bu durum bir sonraki sefere kaybolur. 

E – Pens At

Gwen kısa bir mesafe içerisinde atılır ve saldırılarını dört saniyeliğine güçlendirerek menzil, hız ve isabet halinde büyük hasarı kazanıyor. Bu esnada bir rakibe saldırmak yeteceğin bekleme süresinin yüzde 50’sini iade ediyor. 

league-of-legends-yeni-sampiyonu-gwen-yetenekleri-aciklandi

R- İlmek İlmek

İlmek İlmek yeteceğini üç defaya kadar kullanabilir ama art arda gelecek her bir kullanımı açabilmesi için onu 8 saniye içinde bir rakibe isabet ettirmesi gerekiyor. Her kullanım bir hat üstünde ilerleyen, büyü hasarı veriyor rakipleri yavaşlatıyor ve Gwen’in Bin Kesik yeteceğinin ilave büyü hasarını veren iğneler fırlatıyor. İlk kullanımda bir iğne, ikinci kullanım üç iğne ve son kullanımda ise beş iğne fırlatıyor. Rakiplere isabet eden dokuz iğnenin her birisi Bin Kesit yeteceğinin etkisini bir defa uyguluyor ki bu da toplamda dokuz defa oluyor. Gwen’in yeteneklerini bu linke tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al