2 dk. Esporlab 09.07.2020

Mafia Definitive Editon Çıkış Tarihi Ertelendi

Mafia Definitive Editon çıkış tarihi ertelendi, 2K Games ve Hangar 13 stüdyoları tarafından yapılan ortak açıklamada oyunun çıkış tarihinin ertelendiğini duyurdu. 28 Ağustos’da çıkış yapması planlanan oyun ertelenerek çıkış tarihi 25 Eylül olarak güncellendi.

Oyun sektöründe çıkış yaptıktan sonra tüm oyunseverlerin gönlünü çalan Mafia serisi oyunları gelişen teknoloji ile beraber revize ediliyor. Grafikler ve mekanikler iyileştirilmesi yapılarak yeniden geliştirilerek oyunseverler ile buluşturuluyor. Üç seriden oluşan Mafia oyunu, şuan hali hazırda piyasaya sürülmüş olsa da Mafia serisine ait ilk oyun önümüzde ki günlerde yenilenmiş hali ile çıkış sağlayıp oyunseverler ile buluşacaktı.

Mafia serisi oyunlarının geliştiricisi olan 2K Games, Mafia serisinin ilk oyununu yenilenmiş olarak Mafia: Definitive Editon olarak kullanıcıların beğenisine 28 Ağustos’ta sunmayı planladıklarını duyurmuştu. Serinin yenilenmiş olan ilk oyunu hakkın da geçtiğimiz aylar da bir fragman paylaşılmıştı. Oyunun çıkış yapmasına çok kısa bir zaman kala maalesef geliştirici şirket tarafından yapılan açıklama ile Mafia Definitive Editon çıkış tarihi ertelendi. Gelecek tepkilerin neler olacağını önümüzde ki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Mafia Definitive Edition çıkış tarihi ertelendi:

2K Games ve Hangar 13 yapmış olduğu açıklamada planlanan çıkış tarihin de değişiklik olduğunu belirtiyor. Bu nedenle 28 Ağustos’ta çıkış yapması beklenen oyunun 25 Eylül’e ertelendiğini açıkladı. Erteleme konusuna ana sebep olarak korona virüsünü yani COVID-19 sebep olarak gösteriliyor. Geliştirici şirket tarafından açıklanan duruma göre COVID-19 salgını nedeni ile oyunun gelişim sürecinde oldukça aksaklıklar meydana gelmiş ve gelişim süreci bu yüzden uzadığını belirtiyor.

Ayrıca bir diğer konu ise 2K Games ve Hangar 13 tüm oyuncu kitleleri tarafından olumsuz yorumlar almamak adına, oyunun acele ile çıkartılmış gibi görünmesinden endişe duyduklarını ifade ediyor. Oyunun çıkış tarihi ertelenmiş olsa da oyun için planlanmış olan etkinliklerin ve paylaşılacak olan videoların tarihleri ertelenmedi.

2K Games ve Hangar 13 geliştirilen Mafia serisinin ilk oyunu için kullanıcıları mutlu edecek bir haber verdi. Yaklaşık iki hafta sonra Mafia: Definitive Edition için herkesi memnun edecek uzun bir oynanış videosu paylaşacağını açıkladı. Yayınlanacak olan oynanış videosunu incelediğimiz zaman beklentilerimizi karşılayıp karşılamadığını hep birlikte görmüş olacağız. Umuyoruz ki yenilenen grafikler bizi memnun ederken oyunun mekaniği bizleri üzmez diye umut ediyoruz.

Mafia: Definitive Edition için yayınlanmış olan fragman videosuna hala göz atmadıysanız hemen aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyun hakkında ki düşüncelerinizi bize yorum kısmından bildirebilirsiniz sağlıcakla kalın.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al