2 dk. Serkan KÖSE 22.03.2021

Marvel’s Avengers Yeni Nesil Oyun Konsolları İçin Çıktı!

Sevilen oyun Marvel’s Avengers yeni nesil oyun konsolları için çıktı. Bu bağlamda oyunun Xbox Series X / S ve PlayStation 5’in çıkışı gerçekleşmiş oldu. 

Marvel’s Avengers Xbox Series X / S ve PlayStation 5 oyun konsolları için aldığı bir güncelleme ile birlikte yayınlandı. Geçtğimiz yıl PC, Xbox One ve PlayStation 4 oyun konsolları için çıkan oyun bu sayede yeni nesil oyun konsolları için de çıkmış oldu. 

Avengers oyunu Xbox Series X / S ve PlayStation 5 oyun konsolları için çıktı. Geçtiğimiz yıl PC platformu ile birlikte Xbox One ve PlayStation 4 oyun konsolları için çıkan oyun bu sayede yeni nesil oyun konsollarına da çıkmış oldu. Oyunu daha önceden satın alan oyuncular oyunu yeni nesil oyun konsollarında da ücretsiz olarak oynayabilecek. Geçtiğimiz gün düzenlenen Square Enix duyuruları içerisinde oyunun yeni nesil oyun konsolları için çıkış videosu da yayınlandı. 

marvels-avengers-yeni-nesil-oyun-konsollari-icin-cikti

Marvel’s Avengers Yeni Nesil Oyun Konsolları Sürümü

Marvel’s Avengers oyununun Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerini elinde bulunduran oyuncular, ek herhangi bir ücret ödemeden yeni sürüme yükseltebilecekler. Bununla birlikte oyunun ikinci büyük güncellemesi olan Marvel’s Avengers Operation : Future Imperfect – Hawkeye çıktı. Oyun yeni güncelleme ile birlikte yeni bir kahramanı daha oynanabilir kılıyor bu kahraman ise Clint Barton. Marvel evrenine hakim olan kişilerin yakından tanıdığı Clint Barton, Hawkeye olarak bilinen harika yeteneklere sahip bir okçu olarak ön plana çıkıyor. 

Oyunu daha önce satın alan oyuncular, oyunun sunduklarının yanında Clint Barton’un yeteneklerini de oyun içerisinde deneyimleyebilecek. Son olarak oyuna ayrıca Hulk’un yeni güçleri de eklendi. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al