2 dk. Serkan KÖSE 07.04.2021

Mass Effect Legendary Edition Hakkında Yeni Detaylar

Sevilen oyun Mass Effect’in yeni oyunu Mass Effect Legendary Edition hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Oyunun eski sürümünden farklarını gösteren video yayınlandı.

Electronic Arts’ın sevilen oyunları arasında yer alan Mass Effect’in yeni oyunu ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geliştiriciliğini BioWare’ın yaptığı ve yayıncılığını ise Electronic Arts’ın yaptığı aksiyon RPG türünün önemli serilerinden birisi olan Mass Effect üçlemesinin yenilenmiş oyunu olan Mass Effect Legendary Edition oyunu detaylandı.

Mass Effect Legendary Edition oyunu her şeyden önce grafik anlamında çok daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacak ve bununla birlikte oyunun oynanışında da geliştirmeler ve farklılıklar bulunacak. Konu hakkında açıklama yapan Electronic Arts, oyunda özellikle silah kullanımı noktasında önemli pek çok geliştirmenin yapılacağını belirtti. Oyucuların daha iyi bir hassasiyet ve daha rahat nişan almaları yeni oyunda sağlanıyor. Oyunun oynanış tarafında ise yakın dövüş tarafında yenilikler görünüyor. Oyunda artık yakın dövüş düşmanı otomatik olarak seçilmeyecek, oyuncular bunu kendileri seçebilecek.

mass-effect-legendary-edition-hakkinda-yeni-detaylar

Oynanış tarafındaki diğer yeniliklere değinecek olursak, savaş dışı kısımlarında ve savaş ortamlarında da yeniliklerin yapıldığını görüyoruz. Yapılan iyileştirmeler orijinal oyundan farklı şeyler içeriyor olsa da genel olarak ilk oyunun orijinalliği korunmuş diyebiliriz.

Mass Effect Legendary Edition Hakkında Neler Biliyoruz?

Mass Effect Legendary Edition oyununda yapılan tüm yenilikleri ve geliştirmeleri bu linke tıklayarak öğrenmek mümkün. Karşılaştırma videosu ise yazımızın sonunda izlenebilir. Mass Effect Legendary Edition oyunu, 14 Mayıs tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyun konsollarında oynanabilecek. Oyun geriye uyumlulukla birlikte yeni nesil oyun konsollarında da oynanabilecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al