1 dk. Serkan KÖSE 27.05.2021

Merakla Beklenen Battlefield 6 Fragmanı Sızdırıldı

Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı ve merakla beklenen Battlefield 6 fragmanı sızdırıldı. İşte sızdırılan fragman.

Oyun severlerin sevdiği pek çok oyuna imza atan sevilen oyun stüdyosu Electronic Arts’ın FPS türündeki başarılı oyunlarından birisi olan Battlefield serisinin son oyunu Battlefield 6 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Battlefield’ın yeni oyunu Battlefield 6’nın duyuru fragmanının tamamı sızdırıldı.

Bilindiği üzere son günlerde Battlefield 6 oyununun fragmanından çeşitli görseller sızdırılıyordu. Bugün ise fragmanın tamamı sızdırıldı. Battlefield 6 oyununa ait olduğu iddia edilen fragmanın sahte olma ihtimali çok düşük olsa da ancak büyük ihtimalle sahte olmadığını söyleyebiliriz. Çinkü daha öncesinde de sızdırıldığı gibi fragmanda 2WEI’nin Run Baby Run şarkısı çalıyor olsa da fragmanın çözünürlüğünün düşük olduğunu ve yine siyah bant görünüyor.

Battlefield 6’nın Sızdırılan Fragmanı

Battlefield 6 oyunu bilindiği üzere Haziran 2021’de resmi olarak duyurulacak. Oyunun ise bu yılın sonlarında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre Battlefield 6 oyunu Battlefield’ın şu ana kadarki en büyük oyunu olarak oyuncularla buluşacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al