1 dk. Serkan KÖSE 20.03.2021

Microsoft Xbox Yeni Oyunlarını Tanıtacağı Etkinliği Duyurdu!

Microsoft Xbox yeni oyunlar duyuracak. Yazılım devi Microsoft’un oyun konsolu olan Xbox 25’in üzerinde yeni oyunu tanıtacağı etkinliği duyurdu. 

Microsoft gelecek hafta küçük bir oyun etkinliği düzenleyecek ve bu etkinlikte yeni Xbox oyunları duyurulacak. Microsoft cephesinden yapılan resmi açıklamaya göre etkinlikte daha çok bağımsız oyunlara odaklanılacak. 25’in üzerinde oyunun gösterileceği açıklanan etkinlik 26 Mart Çarşamba günü Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Etkinlik canlı yayın platformu olan Twitch üzerinden canlı yayınlanacak. 

Microsoft Xbox Yeni 25’in Üzerinde Yeni Oyun Duyuracak!

Xbox’a özel oyunların duyurulacağı etkinlikte çok büyük yeni gelişmelerin açıklanması beklenmiyor. Microsoft’un daha öncesine duyurusunu gerçekleştirdiği S.T.A.L.K.E.R. 2, The Ascent, The Wild at Heart, Voidtrain ve Exo One oyunları etkinlikte daha da detaylandırılacak. Açıklanan bu oyunlar arasında elbette ki en dikkat çekici oyun S.T.A.L.K.E.R. 2 oluyor. Etkinlikte bu oyunun dışında yüksek bütçeye sahip olan yeni bir oyunun duyurulması pek mümkün olarak görülmüyor. Xbox kullanıcıları da zaten bu oyunlar için yaz aylarını bekliyor. 

Yazılım devi Microsoft etkinlikte ayrıca Xbox Game Pass servisi ile ilgili önemli duyurular yapacağını belirtti. Microsoft’un Xbox Game Pass duyuruları arasında EA Play kütüphanesinin Game Pass’e ücretsiz olarak eklenmesinin yanında yeni Game Pass’e eklenecek olan bağımsız oyunların duyurusunun yapılması planlanıyor. Bunu elbette ki 26 Mart tarihinde net bir şekilde göreceğiz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al