2 dk. Esporlab 02.04.2020

Microsoft’un Ücretsiz Sunduğu Korku Oyunu Maze Subject 360

Microsoft, Coronavirus nedeniyle insanlara yardım eden şirketler arasına girdi. Birçok insanın evinde zaman geçirdiği bu dönemde her şirket, çeşitli oyunları ücretsiz yapıyor ve insanların sıkılmadan vakit geçirmesini sağlıyor. Bu noktada bir adım atan Microsoft, fiyatı 18 TL olan Maze Subject 360 oyununu ücretsiz yaptı. Microsoft’un ücretsiz sunduğu korku oyunu Maze Subject 360, tüm detaylarıyla karşınızda!

Microsoft’un Ücretsiz Sunduğu Korku Oyunu Maze Subject 360

Uzun zamandır kendi e-mağazası üzerinden ücretsiz oyun paylaşmayan Microsoft, Steam’de 18 TL olan bu oyunu ücretsiz paylaşma kararı aldı. Maze Subject 360’ın korku kategorisinde yer aldığını ve korku oyunu sevenlerin bu oyunu seveceğini söyleyelim. Bu şekilde başlangıç yapan Microsoft, ilerleyen günlerde daha çok kullanıcı için farklı oyunları da Microsoft Store’a ekleyebilir.

maze-subject-360-microsoft-store

maze-subject-360-microsoft-store

Maze Subject 360’ın en güzel yanlarından biri; oyunun yüksek donanımlı bilgisayara ihtiyaç duymaması. Oyunu en yüksek grafik ayarlarında çalıştırmak isterseniz bile çok yüksek donanımlı bilgisayara ihtiyaç duymayacaksınız. Bu noktada bazı kişiler, oyunun grafiklerinin kötü olduğunu düşünebilir fakat durum böyle değil. Olağanüstü grafikler ile karşımıza çıkan Maze Subject 360, korkuyu iliklerinize kadar hissetmeniz için tasarlanmış durumda. Gerçekçi grafikler sayesinde oyunu hissederek oynayabiliyorsunuz.

Maze Subject 360, sadece korku değil, aynı zamanda gerilim ve bulmaca oyunu. İlginç bir oda ile başladığınız oyun, sizi çeşitli kararlar vermeniz için zorluyor. Bu zorlu testleri geçmeniz durumunda oyunu bitirebiliyor ya da çok farklı maceralara dahil olabiliyorsunuz. Yapacağınız seçimler, kaderinizi belirliyor diyebiliriz.

Maze Subject 360’ı İndirmek İçin Bunları Yapın

Microsoft Store’a giriş yaptıktan sonra arama kısmına oyunun ismini yazın ve aratın.
Karşınıza çıkan arama sonuçlarından oyunu bulun ve tıklayın.
Bu noktada karşınıza mavi renkte bir buton çıkacak ve butonun üzerinde ‘Al’ yazıyor olacak. Al yazan butona tıklayın.
Microsoft hesabınıza giriş yapın, bu adımdan sonra oyunun indirme sayfasına erişeceksiniz. (Microsoft hesabı için ek işlem yapmanıza gerek yok. Bu noktada Outlook servisine kayıtlı e-posta adresiniz ile giriş yapabilirsiniz.)
Size yöneltilen adımları uygulayın ve oyuna sahip olun. İyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al