1 dk. Serkan KÖSE 03.05.2021

Midnight Club: Los Angeles Xbox Store’da Satışa Çıktı

Zamanının en iyi yarış oyunlarından birisi olan Midnight Club: Los Angeles Xbox Store’da satışa çıktı.

Çıktığı zamanın en iyi yarış oyunlarından birisi olan gösterilen Midnight Club oyununun devam oyunu olan Midnight Club: Los Angeles, sonunda konsol oyuncuları ile yeniden buluştu. Oyun şimdilik sadece Xbox Store’dan satın alınabiliyor. Oyun şimdilik Steam ya da PlayStation platformları için yayınlanmış değil.

Midnight Club: Los Angeles Xbox Store’da

Midnight Club : Los Angeles: Complete Edition Xbox Store’da Xbox 360 oyun konsolu için 39.00 TL fiyatı ile listelendi. Ancak bu listelemenin yanlışlıkla listelenme gibi bir ihtimali de bulunuyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Steam’da meydana gelen bir sorun nedeniyle Rockstar Games oyunları Steam üzerinden kaldırılmış ve sonrasında aralarında Midnight Club 2 oyunu da olmak üzere oyunlar yeniden eklenmişti. Midnight Club 2 oyunu daha sonrasında ise Steam’den kaldırılmıştı.

midnight-club-los-angeles-xbox-storeda-satisa-cikti

Son olarak Xbox 360 oyun konsolu için yeniden yayınlanan Midnight Club : Los Angeles oyununu satın alan Xbox sahipleri, Xbox oyun konsollarının geriye dönük uyumluluk özelliği ile birlikte oyunu Xbox One oyun konsolu dahil olmak üzere Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsollarında da oynayabilecek. Oyunun Steam ya da PlayStation’a gelip gelmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al