1 dk. Serkan KÖSE 16.09.2021

Minecraft Videoları İle Popüler Olan Bashurverse Covid – 19 Sebebiyle Yaşamını Yitirdi

İnternette Toasty ve Bashurverse nickleri ile çektiği Minecraft videoları ile tanınan 36 yaşındaki başarılı yayıncı Brandon Dylan Ashur, Covid-19 sebebiyle yaşamını yitirdi. 

Özellikle Minecraft videoları ile adından söz ettiren Brandon Dylan Ashur, başarılı bir YouTuber ve Twitch yayıncısıydı. Koronavirüse yakalandıktan sonra süreç ile ilgili gelişmeleri paylaşan ve takipçileri aşı olma konusunda bilinçlendiren Brandon Dylan Ashur’ın kız kardeşi Anesa Ashur, Brandon Dylan Ashur’un ölüm haberini Facebook üzerinden yaptığı bir paylaşım ile verdi. 

12 Ağustos tarihinde hastalığı ile ilgili attığı ilk tweet ile durumunun ağırlaştığını belirten Ashur, hastaneye kaldırıldığı hem Covid-19 hem de zatüre olduğu için tedbir amaçlı yoğun bakımda olduğunu açıklamıştı. PC Gamer’dan Rica Stanton tarafından yapılan habere göre Brandon Dylan Ashur’un kardeşi şu sözlere yer verdi. 

“36 yılda bu kadar çok zorlukla karşı karşıya geldin. Seni bir pandemiye kaptıracağımızı asla düşünmezdim. Tanıdığım en güçlü insanlardan birisin. İnternetteki kullanıcılar ne derse ve ne düşünürse düşünsün, ne kadar harika bir ruh olduğunu gösterdin.” 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al