2 dk. Esporlab 09.03.2020

Mortal Kombat 11 Yeni Karakter Spawn Oynanış Videosu

Herkesin meraklı gözlerle beklediği ve geliştiricilerin bir sır gibi sakladığı mortal kombat 11 yeni karakter spawn sonunda gün yüzüne çıkmayı başardı. Oyuna cehennemden kovularak gelen spawn karakteri için geliştiriciler karakterin kullanımı hakkın da videosunu yayınladı.Yeni gelen karakter Kombat Paketi ile beraber oyunda 17 mart günü aktif olacak.

Geçtiğimiz dönem içerisinde Mortal Kombat 11’in Final Kombat geliştirici etkinliğinde tanıtılan ve Kobat Paketi DLC’ye ekleneceğini Spawn karakterini tanıtan video gösterilmişti. DLC’ye gelecek olan Spawn karakterini merak edenler için, yakın zamanda karaktere ait oynanış videosunun yayınlandığını söyleyelim. Yayınlanan videoda yeni eklenecek olan karakterin tüm oynanış mekaniğinin nasıl işlediğine dair merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Unutmamanız gereken nokta bu ilk tanıtım videosudur. Daha sonradan eklenecek mekanikler ve değişkenlikler gösterebileceğiniz de aklınızan çıkartmayın.

mortal combat yeni karakter spawn

mortal combat yeni karakter spawn

Spawn karakteri, Mortal Kombat 11’in diğer savaşçılarından biraz daha farklı olduğunu dile getirebilirim. Savaş donanımları oldukça iyi düşünülmüş ve rakiplerini hayli zorlayacak gibi görünüyor. Savaş ekipmanları arasında zinciler, pelerin, özel silahları ve büyüleyici süper güçlere sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda çok özel kombolarının olduğunuda belirtmek istiyorum.

Baktığınız zaman ilk olarak Spawn karakteri sizlere yakın dövüşçü gibi gelebilir, bizlerin gördüğü kadarı ile uzun menzilli saldırı biçimleri ile çok farklı bir savaş mekaniği çıkmış diyebiliriz. Rakiplerinizin size yakınlaşmasından nefret ediyor iseniz, Spawn karakteri tam size göre diyebilirim. Yeni karakterin kombolarının oldukça güçlü olduğunu görüyoruz, Spawn karakteri ortalığı kesinlikle çok fazla karıştıracak gibi duruyor.

Mortal Kombat 11’e gelecek olan Spawn karakterini ise sesini yakından tanıdığımız Keith David tarafından seslendirildi. Spawn’ı animasyon karakteri olduğunda da seslendiriyordu, oyuna DLC paketi olarak gelecek olan karakteri seslendirmesi zaten kaçınılmazdı. Mortal Kombat 11 yeni karakter spawn 17 Mart’tan itibaren aramıza katılmış olacak.

Mortal Kombat 11 Spawn Oynanış Videosu;

Kombat Paketi hala almadıysanız, aşağıda ki bağlantılardan platformunuza göre seçebilirsiniz.
[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-steam-square”]buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. (Steam)[/vc_message][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-gamepad”]buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. (PlayStation)[/vc_message][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-windows”]buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. (Microsoft)[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al