1 dk. Serkan KÖSE 11.04.2021

Mount And Blade II Bannerlord Oyununa WoW Evreni Geliyor

Mount And Blade II Bannerlord oyununa WoW evrenin getirecek bir mod geliştiriliyor. Yeni modla birlikte WoW evreni Bannerlord’a gelecek.

Geçtiğimiz yıl erken erişime açılan ve mod desteğine sağladığı destek ile oyuncuların önünü açan Bannerlord oyununa yeni odlar yapılmaya devam ediyor. Yapılan yeni bir mod ile birlikte oyuna WoW evreni geliyor.

mount-and-blade-ii-bannerlord-oyununa-wow-evreni-geliyor

Mount And Blade II Bannerlord Oyununa WoW Evrenini Getiren Mod Yayınlandı

Bannerlord oyununa yapılan modlardan birisi de Reborn Team tarafından yapılıyor. Bu modla birlikte World Of Warcraft evreni ve Azeroth dünyası Bannerlord’a gelecek. Geliştirici ekibin büyük olmaması ve gelecek olan modun fazla bir şey barındırmaması nedeniyle geliştirilen mod şimdilik sadece beta aşamasında ve modun ilk sürümü oyuncular tarafından indirilebilir durumda.

mount-and-blade-ii-bannerlord-oyununa-wow-evreni-geliyor

Mod içerisinde şimdilik bir zırh, bir silah ve çevre detayları haricinde pek bir şey bulunmuyor. Mount And Warcraft Reborn isimli bu modu geliştiren ekip, World of Warcraft evreninin Bannerlord’a aktarma gibi büyük bir işine girişmenin yanında geliştirici ekibin küçük olması nedeniyle modun tam ve yenilikçi sürümünün yayınlanması biraz zaman alacak gibi görünüyor. Dileriz geliştirici ekip gerekli kaynağı bulur ve kısa süre içerisinde daha düzenli ve güzel bir mod ortaya koymayı başarır. Eğer ki yine de daha beta aşamasında olan Mount And Blade 2 Bannerlord oyununun yeni modunu denemek isterseniz, bu linke tıklayarak modu indirebilir ve World of Warcraft evrenini Mount & Blade 2 Bannerlord oyununa getirebilirsiniz.

mount-and-blade-ii-bannerlord-oyununa-wow-evreni-geliyor

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al