2 dk. Serkan KÖSE 09.04.2021

Müjde Yeni Bir Uncharted Oyunu Geliyor

PlayStation sahiplerine müjde yeni bir Uncharted oyunu geliyor. İşte Sony’nin gelecek planları.

Sony’nin oyun konsolu olan PlayStation’ın önemli oyunlarına imza atan oyun geliştiricisi Naughty Dog ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan son bilgilere göre yeni oyunlar yolda.

Müjde Yeni Bir Uncharted Oyunu Yolda

İlk olarak 2013 yılında yayınlanan ve kısa süre içerisinde oyun dünyasının en çok sevilen oyunlarından birisi olan ilk The Last of Us oyununun Remake sürümü duyuruldu. Oyuncular The Last of Us oyununun yenilenmiş versiyonunu PlayStation 5 oyun konsollarında oynayabilecek. Bu sayede oyun yenilenmiş grafiklerle PS5 oyun konsolunda deneyimlenebilecek. The Last of Us Remake oyunu, normalde henüz duyurulmamış olan San Diego stüdyosu tarafından geliştirilmeye başlanmış ancak stüdyo dağıtıldığı için oyun tekrardan Naughty Dog tarafından geliştirilmeye devam ediliyor. Ünlü oyun stüdyosu Naughty Dog’un ilk planı ise Uncharted: Drake’s Fortune oyununun Remake versiyonunu yapmakmış ancak bu projeden vazgeçilmiş.

mujde-yeni-bir-uncharted-oyunu-geliyor

Days Gone 2 İptal Edildi

Sony PlayStation 4 döneminin en önemli oyunlarından birisi olan ve kısa bir süre önce PC platformu için de duyurulan Days Gone oyununun devam oyunu ise ne yazık ki iptal edildi. Oyunun devam oyununun iptal edilme gerekçesi ise ilk oyunun kar sağlamaması ve olumlu yorumlar sağlamamış olmaması olduğu düşünülüyor. Yine de oyunun geliştiricisi olan Bend Studio’nun devam oyununu Sony’ye sunduğu ancak Sony’nin ikinci oyun projesini iptal edildiği söyleniyor. Oyunun yazarlarından birisi olan John Garvin’de dahil olmak üzere oyunda etkili pek çok isim stüdyodan ayrıldı. Bend Studio ise şu anda çok oyunculu bir oyun geliştiriyor. Bu oyun büyük bir ihtimalle The Last of Us oyununun Online modu.

Uncharted Oyunu Geliştiriliyor

Geliştirilen bir diğer oyun ise yeni Uncharted oyunuymuş. Ancak sonrasında oyun tamamen Naughty Dog’a bırakılmış. Yeni Uncharted oyununa dair henüz elimizde kesin bilgiler olmasa da oyunun detaylarının ilerleyen günlerde ortaya çıkmaya başlaması bekleniyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al