1 dk. Serkan KÖSE 12.08.2021

NBA 2K League’de All Star Maçı Oynanacak

2K Games’in sevilen oyunlarından birisi olan NBA 2K League, ilk defa gerçekleşecek olan All – Star maçına ev sahipliği yapacak. 

NBA 2K League 25 Eylül günü Doğu ve Batı Konferanslarında üst oyuncuların bir listesini içeren ve ilk defa düzenlenecek olan All – Star maçına ev sahipliği yapacak. 

2021 2K League All Star maçı, NBA 2K22 oyununun PlayStation 5 oyun konsolundaki Pro – Am modunu barındırılıyor ve toplamda 25.000 dolar ödül havuzuna sahip. Normal NBA All-Star Maçı gibi, kadro noktaları Doğu ve Batı Konferansı oyuncuları arasında bölünecek ve her takım için yedi oyuncu seçebilecek. Her iki kadroya da taraftarların, mevcut 2K Ligi oyuncularının, baş antrenörlerin, genel menajerlerin ve bir medya üyesinin oylarıyla karar verilecek.

Oylama 2K League internet sitesi 16 Ağustos tarihinde başlayacak ve 26 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Taraftar oyları toplam oyların yüzde 50’sini yüzde 25’ini oyuncular ve antrenörler, GM’ler ve medyanın bir kombinasyonu son yüzdelik kısma sahip olacak. Herhangi bir eşitlik bozma durumunda ise taraftar oylarının önemi arttırılacak. 

Resmi All – Star kadroları, 4 Eylül 2021 NBA 2K Ligi Finalları esnasında açıklanacak ve her All – Star takımı, kendi konferans takımının finalini yapan baş antrenör tarafından yönetilecek. Bu koçların ayrıca kendilerine verilen oyuncu grupların All – Star maçına çıkacak oyuncuları seçmelerine de izin verilecek. 2021 2K League All-Star Maçı, resmi 2K League Twitch ve YouTube kanallarında 25 Eylül’de canlı olarak yayınlanacak.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al