1 dk. Serkan KÖSE 20.08.2021

NBA 2K22 Oyuncu Reytingleri Belli Oldu

Yayıncılığını 2K Games’in yaptığı ve geliştiriciliğini ise Visual Concepts’in üstlendiği NBA 2K serisinin yeni oyunu olacak olan NBA 2K22 oyunu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyuna dair son olarak oyuncu reytingleri belli oldu. 

Reytingleri belli olan oyunlara bakıldığında listede her zaman olduğu gibi Los Angels Lakers forması giyen LeBron James’i görüyoruz. LBJ’den sonra ise listede ikinci sırada Kevin Durant bulunurken üçüncü ve dördüncü sırada ise Giannis Antetokounmpo ve Stephen Curry bulunuyor. İlk dört oyuncunun tamam ise 96 reytinge sahip. 

NBA 2K22 oyununda en yüksek reytinge sahip 10 oyuncunun yanında “En İyi Şutörler” gibi pek çok kategoride de reytingler paylaşılmış durumda. Oyunda smaç konusunda ilk sırada Zion Williamson bulunurken, şut konusunda ise en iyi sırada Stephen Cury bulunuyor. 

Son olarak NBA 2K22 oyunu, 10 Eylül’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Switch için çıkış yapacak. Oyunun Steam sürümü 429,00 TL olarak açıklanırken oyunun konsol fiyatı ise açıklanmadı. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al