3 dk. Serkan KÖSE 16.07.2021

NBA 2K22 Resmen Duyuruldu

Yayıncılığını 2K Games’in yaptığı ve geliştiriciliğini ise Visual Concepts’in yaptığı NNA 2K serisinin merakla beklenen yeni oyunu NBA 2K22 resmen duyuruldu. İşte yeni oyun ile birlikte gelecek olan yenilikler.

Kısa bir süre önce NBA 2K’nın resmi Twitter hesabı üzerinden oyunun duyurusu yapıldı. Duyuruya göre NBA 2K22’nin kapağını Dallas Mavericks’in başarılı basketbol oyuncusu Luka Doncic süsleyecek. NBA’in 75. Yıl Dönümü kapağını ise Nowitzki, Kevin Durant ve Kareem Abdul-Jabbar süsleyecek. Duyuruya göre ayrıca bu yılki kapakta ilk kez bir WNBA oyuncusu yer alacak. Bu özel kapakta ise Candace Parker bulunacak. 

NBA 2K22 Fiyatı 

NBA 2K22, 10 Eylül’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Switch için çıkış yapacak. Oyunun ne yazık ki Türkiye için mağaza sayfaları henüz açılmamış olsa da standart sürüm Steam’de 429,00 TL’ye satılacak.

NBA 2K22 Tanıtım Yazısı 

Basketbol Dünyası

NBA 2K22 tüm basketbol evrenini karşına getiriyor. Orijinal takımlar ve oyunculara karşı gerçek NBA ve WNBA ortamlarında HEMEN OYNA. MyTEAM’de günümüzün yıldızları ve geçmişin efsaneleriyle kendi rüya takımını kur. MyCAREER ile kendi profesyonel oyunculuk yolculuğuna çık ve NBA’e yükselme deneyimini yaşa. MyGM ve MyLEAGUE ile güçlü bir Yönetici olarak yönetim yeteneklerini sına. NBA 2K22 ile herkes her yerde basket oynayabilir.

Bu yıl NBA 2K22, oyunun dijital ve fiziksel formatlarda üç sürümünü sunacak: Standard Edition, Cross-Gen Digital Bundle ve özel bir NBA 75th Anniversary Edition:

  • Standart Sürüm, önceki nesil platformlarda (PlayStation 4, Xbox One konsolları, Nintendo Switch ve PC) ve yeni nesil konsollarda (PlayStation 5 ve Xbox Series X|S) oynanabilir;
  • Cross-Gen Digital Bundle, oyunculara aynı PlayStation ve Xbox konsolları içinde önceki ve yeni nesillerde Standard Edition’a erişim izni verecek;
  • NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC için mevcut olacak. PS4/PS5 ve Xbox One/Xbox Series X|S platformları için hem Cross-Gen Digital Bundle hem de NBA 75th Anniversary Edition için çift nesil erişim dahildir ve aynı konsol ailesi içindeki her konsol neslinde oyunun bir sürümünü sağlar. Nintendo Switch için NBA 75th Anniversary Edition, yalnızca EMEA bölgesinde dijital formatta satışa sunulacak.

NBA 75th Anniversary Edition, 75 yılda ligde devrim yaratan, ligin en ikonik uzun adamlarından üçünü kutluyor:

  • Hall of Famer, altı kez NBA Şampiyonu ve altı kez MVP ve tüm zamanların NBA sayı lideri, patentli Skyhook’undan sosyal konulardaki aktivizmine kadar bugünün oyununu hâlâ etkileyen bir efsane olan Kareem Abdul-Jabbar;
  • 14 kez All-Star, NBA Şampiyonu ve MVP Dirk Nowitzki, yalnızca basketbolun küresel genişlemesini değil, aynı zamanda prototipik nokta atışçı büyük adamı olarak oyunun kendisinin evrimini de temsil ediyor;
  • 11 kez All-Star, lig MVP’si ve iki kez NBA Şampiyonu olan, başlı başına bir efsane olan ve ligdeki türünün tek örneği varlığıyla tanınan Kevin Durant, üçüncü kez bir NBA® 2K kapak sporcusu olarak ortaya çıkıyor.
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al