1 dk. Serkan KÖSE 03.06.2021

Need for Speed Oyunları Dijital Mağazalarından Kaldırıldı

Electronic Arts’ın sevilen yarış oyunlarından birisi olan Need for Speed sevenleri için kötü bir haber geldi. Need for Speed oyunları dijital mağazalardan kaldırıldı.

Yarış oyunu denilince akla gelen ilk oyun serilerinden birisi olan Need for Speed severler için kötü bir haber geldi. Bu haber özellikle Need for Speed’in eski oyunlarını satın almak isteyen oyuncular için kötü bir durum olarak görülüyor.

Need for Speed Oyunları Mağazalardan Kaldırıldı

Popüler oyun stüdyosu olan Electronic Arts bir son dakika açıklaması ile Need for Speed Carbon, Need for Speed Undercover, Need for Speed Shift, Need for Speed Shift 2: Unleashed ve Need for Speed The Run oyunlarının dijital oyun mağazalarından kaldırıldığını açıkladı. Oyunların online bölümünü oynamak isteyenler için de kötü bir haber paylaşıldı.

Eğer ki Need for Speed’in kaldırılan bu oyunlarına sahipseniz, oyunların online modlarını 31 Ağustos 2021’e kadar oynamaya devam edebilecek. Daha sonrasında oyunların sunucuları da kapanacak. Oyunun çevrimdışı modlarında herhangi bir erişim sıkıntısı ise olmayacak. Çevrimdışı modları oyuncular tarafından oynanabilecek.

Electronic Arts topluluk yöneticisi Max_Joker, Reddit’te yaptığı açıklamada bunun kendileri için çok zor bir karar olduğunu ancak serinin geleceğine odaklanmak için uyguladıklarını belirtti.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al