1 dk. Serkan KÖSE 28.09.2021

Netflix En Çok İzlenen Dizi Ve Filmleri Paylaştı

İnternet televizyonu Netflix, genellikle içeriklerinin izlenme sayısını paylaşmaması ile tanınıyor olsa da bu kez bir farklılık yapıp son dönem içeriklerinin izlenme sayılarını açıkladı. 

Popüler video içerik platformu Netflix, platforma son dönemde eklenen en popüler içeriklerin isimlerini ve izlenme sayılarını paylaştı. Netflix en çok izlenen dizi ve filmleri listesinde bizleri şaşırtan pek çok içerik yer alıyor. 

Netflix En Çok İzlenen Dizi Ve Filmleri Listesi

Netflix’in üst düzey yöneticilerinden birisi olan Ted Sarandos, Netflix en çok izlenen dizi ve filmleri listesini paylaştı. Listede içeriklerden çok izlenme sayılarının dikkat çektiğini söyleyebiliriz. 

Listede dizi tarafında lider olan Bridgerton’un 82 milyonun üzerinde farklı hesap tarafından seyredilmiş. Listenin ikinci sırasında yer alan ve pandemi döneminin önde çıkan Fransa yapımı Lupin dizisi ise 76 milyon hesap tarafından izlenirken, geçtiğimiz yılın en çok beklenen içeriklerinden birisi olan The Witcher dizisi ise yine 76 milyon farklı izlenme sayısı ise üçüncü sırada yer alıyor. 

Netflix en çok izlenen dizi ve filmleri listesinde film tarafında bakacak olursak ilk sırada 99 milyon farklı izlenme ise Extraction’ı görüyoruz. İzlenme sayıları Netflix’i memnun etmiş olacak ki filmin devamı da yakın zamanda Netflix’e eklenecek. İkinci sırada 89 milyon farklı hesap üzerinden izlenme ise Bird Box’ı görürken listenin üçüncü sırasında ise 85 milyon izlenme ile Spenser Confidential filmini görüyoruz. 

Listenin hazırlanmasında belirleyici nokta Netflix’te yayınlanmasının ilk 28 günü içerisinden ve içeriği 2 dakikaya kadar izleyen hesapların dahil edildiğini belirtelim. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al