1 dk. Serkan KÖSE 10.11.2021

Netflix Oyunları iPhone ve iPad’e Geldi

Netflix’in uzun bir süredir test ettiği ve geçtiğimiz günlerde Android kullanıcılarına Netflix Games ismiyle sunulan Netflix oyunları artık iPhone ve iPad cihazlarında da oynanabilecek. 

Oyun sektörüne bir süredir gireceği iddia edilen ve geçtiğimiz aylarda bu konu hakkında çalışmalar yürüttüğünü açıklayan Netflix, sonrasında kendi üretimi olan oyunları bazı ülkelerde test etmeye başlamıştı. Netflix’in kısa bir süre önce Android kullanıcıları için sunduğu Netflix Games bugün itibariyle iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek. 

Netflix’in iOS ya da iPadOS uygulaması üzerinden erişilebilecek olan Netflix oyunları ayrıca App Store üzerinden de indirilebilecek. Oyunların oynanabilmesi için kullanıcıların Netflix hesabı olması yetiyor. Bu sayede Netflix kullanıcıları herhangi bir ek ücret ödemeden Netflix oyunlarını oynayabiliyor. İlerleyen günlerde sayısının artacağı söylenen Netflix oyunları ilk olarak 5 adet olmak üzere kullanıcılara sunuldu. 

Netflix Games Oyunları

  • Stranger Things 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre Netflix Games servisinde yer alacak olan oyunlar bu akşam Türkiye saati ile 21:00’de indirmeye sunulacak. Son olarak Netflix Kasım ayının sonlarında servise League of Legends oyunu olan Hextech Mayhem oyununu da servise ekleyecek. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al