1 dk. Serkan KÖSE 17.07.2021

Netflix Ve PlayStation Ortaklığa Gidebilir

Kısa bir süre önce Netflix’in oyun sektörüne gireceği konusunda bazı haberler gelmişti. Şimdi de Netflix’in PlayStation ile birlikte bir ortaklığa gideceği konuşuluyor. 

Bilindiği üzere Netflix bir süredir oyun sektöründeki tecrübeleri elemanları bünyesine dahil ediyordu ve Netflix kısa bir süre önce de resmi olarak oyun sektörüne gireceğini resmen açıklanmıştı. Hatta Netflix’in ilk oyunlarının da 2022 yılında yayınlanacağı açıklanmıştı. Şimdi de oyun severleri heyecanlandıran yeni bir iddia ortaya çıktı. 

Netflix Ve Sony Bir Ortaklığa Gidebilir

Geçtiğimiz günlerde Netflix uygulamasında PlayStation ürünlerine ait görseller ortaya çıkmıştı. Görsellerden biri PlayStation 5 kontrolcüsü olan DualSense, ikincisi ise Ghost of Tsushima’dan bir sanat çalışması, üçüncüsü N Games yazan bir logo ve sonuncu da bir köpek balığı simgesi.  

Bir veri madencisi olan Steve Moser’ın iddiasına göre Shark ismi şu anda Netflix’in oyun projelerinin çalışma ismi olarak yer alıyor. PlayStation görsellerinin de bulunması bu iki dev şirketin bir ortaklık kuracağına işaret ediyor olabilir. Moser’a göre bu ortaklık neticesinde PlayStation oyunlarını bir şekilde Netflix üzerinden sunacak. 

Geçtiğimiz aylarda hatırlanacağı üzere Sony ve Netflix, Sony’nin yaptığı filmler için bir anlaşma yapmıştı. Bu anlaşmaya göre Sony’nin yaptığı filmler vizyondan ayrıldıktan sonra Netflix’e eklenecekti. Daha önceden yapılan bu anlaşma Sony ve Netflix arasında yürütülen ortaklığın daha ileri seviyelere taşınacağının bir göstergesi olabilir. Konu hakkında ilerleyen günlerde yeni bilgilerin açıklanması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al