1 dk. Serkan KÖSE 30.09.2021

New World Oyununun Konsol Akıbeti Belli Oldu

Yayıncılığını Amazon’un üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Amazon Game Studios’un yaptığı MMO RPG türü New World oyunu 28 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti. 

Çıkışı öncesinde gerçekleşen New World oyunu şu anda PC oyuncuları tarafında sıra gelirse oynayabiliyor. Oyunun geliştiricisi oyunun PC dışında konsollara gelip gelmeyeceği konusunda açıklama yaptı. Yapılan açıklamanın konsol oyuncularını memnun etmeyeceğini söyleyebiliriz. 

Konsol Oyuncuları İçin Kötü Haber

Oyunun çıkışı ardından bir takipçinin sorusu üzerinde New World resmi Twitter hesabı bir cevap yazarak New World oyununun yakın gelecekte sadece PC için sunulmaya devam edeceğini belirtti. Açıklamada net bir süre verilmemiş olsa da oyunun 2023 yılına kadar PC’de oynanabileceğini söyleyebiliriz. 

Oyuna şu anda binlerce kişi ilgi gösteriyor olsada Amazon’un bu kitle yönetimi konusunda başarılı olamadığını söyleyebiliriz. Oyuncular New World oyununu oynamak istediklerinde hala binlerce kişilik kuyruk bekliyor. Oyunun Steam sayfası için bu linke tıklayabilirsiniz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al