2 dk. Esporlab 19.01.2020

Nike, SK Telecom T1’e Sponsor Oldu!

E-spor alanında yatırım alan takımlara bir yenisi daha eklendi. Çok köklü bir geçmişe sahip olmayan E-spor, ortalama 10 yıllık süre içerisinde fazlasıyla gelişti. Birçok takıma, birçok marka sponsor oldu ve destek sağladı. Bu takımların arasına SK Telecom T1’de dahil oldu. Nike SK Telecom T1 sponsorluk anlaşması, imzalandı. SKT T1 yöneticileri, bu haberi Twitter hesabından duyurdu ve taraftarlar çok sevindi.

SKT’nin bu kadar büyük bir markayla iş birliği yapması, takımın başarısından kaynaklanıyor. Birden fazla lig ve dünya şampiyonluğu bulunan SK Telecom T1, bu sponsorluk ile daha çok zafere ulaşmak istiyor. Anlaşmanın detayları açıklanmadı, durum böyle olunca ne kadar ödeme yapıldığı öğrenilemedi. Önümüzdeki günlerde bu haber ile ilgili sızıntılar olması muhtemel, takipçisi olup sizlerle paylaşacağız.

skt-t1-nike

skt-t1-nike

Nike SK Telecom T1 Sponsorluk Anlaşması

E-spor gündemine bomba gibi düşen anlaşma, diğer takımların iştahını kabarttı. Global partner olarak belirlenen Nike, takım ile ilgili birçok tasarıma imza atacak gibi duruyor. En azından birçok taraftarın hedefi bu yönde. Forma, tişört, ayakkabı, eşofman takımı ve birçok ürünle ilgili takım özel serilerin çıkartılması bekleniyor. Yapılan anlaşmada bu konularla ilgili detaylar yer alıyor.

Takımın yönetici tarafından anlaşma ile ilgili açıklama yapıldı ve şu sözleri sarfetti; “Dünyaca ünlü bir takım ve marka olma yolunda adımlar atıyoruz. Nike ile yaptığımız anlaşma, hem bizi hem de onları geliştirecek. En önemli oyuncular birçok anlamda gelişme kaydedecek.” dedi.

SKT T1, sadece League of Legends takımı ile öne çıkıyor fakat birçok oyun dalında ön plan olan bir takım. Dota 2, Hearthstone, Apex Legends, Fortnite ve Super Smash Bros oyunlarında takımları olan SKT, her alanda gelişmeyi hedefliyor. Bu sponsorluk, SK Telecom T1’in yeni oyunlara yatırım yapabileceği anlamına da geliyor olabilir. Buradan hatrı sayılır bir gelir elde edildiği düşünülüyor, doğru yatırım ile hem takım hem de oyuncular çok daha iyi yerlere gelecektir. Takımın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Türk takımlarının da böyle büyük markalarla anlaşması dileğiyle, iyi oyunlar!

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al