2 dk. Serkan KÖSE 14.05.2022

Nintendo Switch Alan Wake Remastered Çıkış Tarihi Duyuruldu

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Alan Wake Remastered sürümü PC, Xbox Series S, Xbox Series X ve PlayStation 5 tarafına çıkışını yaptı. Birçok oyuncu tarafından yapımın Nintendo Switch sürümü dedikodu unsuru haline gelmişti ve geliştirici oyunun konsol sürümünü müjdeleyerek resmi çıkış tarihi ile ilgili bir gelişmeyi paylaştı.

Geliştirici Remedy Entertainment yapımının 12. yıl dönümü öncecinde yayınladıkları videoyla birlikte Nintendo Switch kullanıcılarına Alan Wake Remastered sürümünü ve oyunun çıkış tarihini kısmen duyurdu. Geliştirici şirket oyunun Nintendo Switch tarafına sunulacağı tarihi kesin olarak vermese de kısmen bir tarih verdi. Cloud Gaming yerine yerel çalışacağı da müjdelenen yapım 2022 sonbaharında Nintendo Switch tarafına çıkış yapacak.

Alan Wake Remastered Tanıtım Bülteni

Bu ödüllü, sinematik aksiyon-gerilim oyununda psikolojik sorunlara sahip yazar Alan Wake, kayıp eşi Alice’i bulmak için umutsuz bir yolculuğa çıkıyor. Pasifik Kuzeybatı’daki Bright Falls adlı kasabadan esrarengiz ortadan kayboluşunu takip ederek, kendisinin yazmış olduğu varsayılan ama hiç hatırlamadığı bir korku hikâyesinin sayfalarını keşfediyor.

Hikâye, sayfa sayfa, gözlerinin önünde gerçeğe dönüştükçe, Wake kısa süre sonra kendi akıl sağlığını sorgulamak zorunda kalıyor: Doğaüstü bir karanlığın düşmanca varlığı, bulduğu herkesi ele geçirerek, onları kendisine düşman ediyor. Yalnızca el feneri, bir tabanca ve parçalanmış zihninden geriye ne kaldıysa onlarla silahlanmış hâlde, karanlığın güçleri ile karşı karşıya gelmek dışında hiçbir seçeneği bulunmuyor. Yüzleştiği akıl almaz gizeme dair yanıtlar bulmak üzere kâbus gibi yolculuğu, onu gecenin dehşete düşürücü derinliklerine götürecektir.

Alan Wake Remastered, çarpıcı yeni 4K görselleriyle, ana oyun ve onun iki hikâye genişletmesi olan The Signal ve The Writer ile tam bir deneyim sunuyor. Gerilimli, bölümlerden oluşan hikâye, karanlığı defetmek için beklenmedik sapmalar, yürek hoplatan heyecanlı anlar ve mermilerden daha fazlasını gerektiren yoğun ani çarpışmalar ile dolu. Oyunun ara sahneleri, ilginç karakter kadrosu ve muhteşem Kuzeybatı Pasifik manzaraları, sinir bozucu atmosferi kadar, görsel etkisine de katkıda bulunan bir deneyim için geliştirildi.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al