1 dk. Serkan KÖSE 29.09.2021

Nintendo Switch Modellerinin İlk Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Nintendo’nun sevilen el konsolu olan Nintendo Switch modelinin geçtiğimiz aylarda yeni OLED ekranlı modeli olan Nintendo Switch OLED duyurulmuştu. Modellerin ilk karşılaştırma videosu yayınlandı. 

Ürünün çıkışına az bir süre kala ürünü test etmek için alan bazı basın mensupları ürünlerin karşılaştırma videolarını yayınlamaya başladı. Nintendo Prime isimli bir YouTube kanalı ise ürünlerin karşılaştırma videosunu yayınladı. Yeni modelin ekran dışında daha gelişmiş özelliklere sahip olması bekleniyordu. Ancak Nintendo yeni modelde sadece ekran özellikleri ile birlikte bazı ufak iyileştirmeler yaptı. Bu nedenle bazı kullanıcılar Nintendo’nun bu kararını eleştirmişti. 

Yeni Switch OLED Özellikleri

7 inç büyüklüğünde OLED ekran ile birlikte gelen Switch OLED modeli, ayarlanabilir bir stand, kablolu LAN bağlantı desteği, geliştirilmiş ses ve 64 GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. 8 Ekim tarihinde satışa sunulacak olan yeni Switch OLED modelinin yurt dışı fiyatı 349.99 dolar olarak belirlendi. Ürünlerin karşılaştırma videosunu ise haberimizin sonundan izleyebilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al