1 dk. Serkan KÖSE 26.09.2021

Nintendo Switch OLED İlk Kutu Açılış Videosu Yayınlandı

Nintendo’nun popüler el konsolu olan Nintendo Switch’in ekran anlamında gelişmiş sürümü olan Nintendo Switch OLED’in ilk kutu açılış videosu geldi. 

Duyurulduğu günden bugüne, kullanıcıların büyük bir ilgisini gören Nintendo’nun el konsolu Nintendo Switch’in geçtiğimiz aylarda ekran özellikleri anlamında gelişmiş sürümü olan Switch OLED modeli duyurulmuştu. Yeni modelin çıkışına az bir süre kala modelin ilk kutu açılış videosu da geldi. 

YouTube üzerinden HikakinTV isimli bir kanal, yeni videosunda Switch OLED modelinin kutusunu açıyor. Kutunun açılış videosunun yanında eski ve yeni Switch modelleri arasında ufak bir karşılaştırma da yapılıyor. İki model arasındaki ekran özellikleri farkı da net bir şekilde görülebiliyor. 

Yeni Switch OLED Özellikleri

7 inç büyüklüğünde OLED ekran ile birlikte gelen Switch OLED modeli, ayarlanabilir bir stand, kablolu LAN bağlantı desteği, geliştirilmiş ses ve 64 GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. 8 Ekim tarihinde satışa sunulacak olan yeni Switch OLED modelinin yurt dışı fiyatı 349.99 dolar olarak belirlendi. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al