1 dk. Serkan KÖSE 18.03.2021

Nvidia GeForce Now Global Fiyatlarına Zam Geldi!

Nvidia GeForce Now global fiyatı zamlandı. Peki bulut tabanlı oyun akış servisi GeForce Now global fiyatları ne kadar oldu?

Bilindiği üzere Nvidia’nın bu hafta itibariyle Türkiye’de de kullanıma sunulan GeForce Now yüksek fiyat etiketi ile satışa çıkmıştı. Nvidia, Türkiye GeForce fiyatı ile tat kaçırırken, şimdi de global fiyatlarına zam yapıldı. Nvidia’nın resmi blog sayfası üzerinden yapılan açıklamada GeForce Now’ın global fiyatının aylık 9.99 dolar, yıllık ise 99.99 dolar olacak. 

Nvidia, GeForce Now’ın kurucu üyelerinin olmadan bugünlere gelemeyeceğinin farkında olmadığını ifade ederek ayılık 4.99 dolarlık bir Founders for Lite avantajı sunacağını da açıkladı. 

nvidia-geforce-now-global-fiyatlarina-zam-geldi

Nvidia GeForce Now Global Fiyatları 

  • Eski fiyat(aylık): 4,99 dolar
  • Yeni fiyat(aylık): 9,99 dolar
  • Yeni fiyat(yıllık): 99,99 dolar

Nvidia’nın GeForce Now global fiyatlarını güncellemesiyle birlikte, Türkiye fiyatları bir noktada ufak bir mantığa kavuştu denilebilir. Nvidia ve Turkcell iş birliği ile ülkemizde hizmet vermeye başlayan GeForce Now Game+ servisi için aylık bonelik fiyatı 75 TL olarak belirlenmişti. Oyun severler global fiyatın neredeyse iki katını Türkiye’de servisi kullanmak için ödemek zorunda kalınmıştı. 

Tüm oyunseverler GeForce Now servisinin fiyatlarının aşağıya çekilmesini ümit ederken, Nvidia GeForce fiyatlarına yüzde yüz zam yaptı. Bu zamla birlikte eğer ki GeForce Now Game+ fiyatlarında zam yapmazsa fiyatların global fiyat ile aynı seviyede olduğunu görebiliriz. Global GeForce Now fiyatlarına gelen zammın ardından Game+ fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı şimdilik bilinmiyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al