2 dk. Esporlab 28.03.2020

NVIDIA GeForce Now’a Bu Hafta Eklenen Oyunlar

NVIDIA, Türkiye saati dün gece saatlerinde yaptığı açıklama ile bulut oyun platformu olan GeForce Now’u daha aktif kullanacağını açıkladı. Bu açıklamasına ek olarak NVIDIA GeForce Now’a bu hafta eklenen oyunlar hangileridir sorusuna da cevap veren NVIDIA, oyunların listesini paylaştı.

NVIDIA GeForce Now’a Bu Hafta Eklenen Oyunlar

Coronavirus nedeni ile herkesin evde olması, oyun geliştiricileri ve oyun platformlarına yaradı diyebiliriz. Bu sayede birçok oyuncuya ulaşan platformlar, ciddi anlamda kazanç ve çevrimiçi oyuncu elde etti. Bu platformlar arasında yer GeForce Now, diğer platformlara göre pek aktif değildi. Hem birçok oyun stüdyosunun GeForce Now’u yalnız bırakması hem de bu dönemde aktif olmak isteyen GeForce Now, yeni oyunlar ekledi ve her hafta perşembe günü yeni oyunların ekleneceğini açıkladı. 2K Games, Bethesda, Activision ve Blizzard gibi ciddi oyun stüdyoları ile anlaşmasını bitiren GeForce Now, birkaç yeni stüdyo ile yoluna etme kararı aldı. Şimdi bu stüdyoların bu hafta sisteme eklenen oyunlarına bakalım.

geforce-now-bu-hafta-eklenen-oyunlar

geforce-now-bu-hafta-eklenen-oyunlar

– Control
– Arma 2: Operation Arrowhead
– Danganronpa: Trigger Happy Havoc
– The Guild 3
– Dungeons 3
– IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
– Jagged Alliance 2 – Wildfire
– Headsnatchers

NVIDIA GeForce Now’u diğer platformlardan ayıran en önemli fark; bulut oyun platformu olması. Google Stadia ile hemen hemen aynı görevleri üstlenen GeForce Now, birçok oyuncuya ulaşmayı hedefliyor. Ayrıca sistemin hatasız ve hızlı şekilde çalışması, oyuncuların bu platforma yönelmesini sağlıyor.

NVIDIA GeForce Now Nedir ?

Bulut oyun sistemi olduğundan bahsettik. Bu şekilde işleyen sistemler, bütün oyunculara hitap edebiliyor. GeForce Now, bilgisayar özellikleri kötü olan oyunculara hitap ediyor diyebiliriz. Sistem, bulut üzerine kurulu olduğu için kendi bilgisayarınızı zorlamadan bu sistem üzerinden oyun oynamanızı sağlıyor. Google Stadia ile benzerliği de bu özelliğinden geliyor.

Durum böyle olunca birçok oyuncu, sistemin ücretini merak etmeye başladı. NVIDIA GeForce Now ne kadar gibi soruların cevabı şu şekilde: GeForce Now aylık üyelik ücreti $4.99 bu da güncel kur ile 32.21 TL yapıyor, oldukça uygun bir fiyat diyebiliriz. İyi oyunlar !

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al