1 dk. Serkan KÖSE 15.09.2021

Nvidia Sızdırılan GeForce Now Listesi Hakkında Açıklama Yaptı

Bilindiği üzere kısa bir süre önce GeForce Now servisine gelecek olan oyunların olduğu bir liste sızdırılmıştı. Bu listede özellikle God of War oyununun yer alması pek çok oyuncuyu sevindirmişti. Konu hakkında Nvidia cephesinden bir açıklama geldi. 

Geçtiğimiz günlerde GeForce Now veritabanında pek çok PlayStation oyununun PC’ye geleceğine yönelik bir sızıntı ortaya çıkmıştı. Bu listede sadece PlayStation oyunlarının değil bazı Nintendo oyunlarının da olduğu ortaya çıkmıştı. Listede ayrıca henüz çıkış tarihi açıklanmayan bazı oyunlar da bulunuyor. Bu oyunların GeForce Now servisine gelip gelmeyeceği şimdilik bilinmiyor olsa da bu listede yer alması oyuncuları sevindirmişti. Bu sızıntı hakkında Nvidia açıklama yaptı. 

Nvidia’nın Konu Hakkında Açıklaması

Olayların ardından bir Nvidia sözcüsü açıklamasında listenin sadece test amaçlı kullanıldığını ve listede bulunan oyunların hiçbir anlam ifade etmediğini belirtti. Bu açıklamanın ardından liste de veritabanından kaldırıldı. 

Listeye inanmak bir hayli güç olsa da bu listeninin mümkün olma ihtimali de bulunuyor. Yine de henüz PlayStation 5 için bile çıkmamış olan oyunların PC’ye gelmesi için uzun süre geçmesi gerekiyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al