1 dk. Esporlab 22.02.2021

Outriders Sevenlere 1 Nisan Müjdesi

Bilim kurgu evreninde geçen oyunlara karşı ilgi giderek artmaya devam ederken yeni oyun haberleri de meraklılarını daha heyecanlı hale getiriyor. Karanlık bir evrende geçen ve tercihe göre 1-3 oyuncu ile oynanabilen eşli nişan oyunu Outriders için de yapımcısı olan RPG’den açıklamalar geldi. 1 Nisan tarihinde tüm platformlarda eş zamanlı şekilde yayınlanmasının mümkün olacağı konusunda bilgi verildi. Google Stadia da dahil olacak şekilde erişim imkanı olması bekleniyor.

Google Stadia İlki

Square Enix aracılığı ile yazılımları tamamlanan oyunun Google Stadia üzerinden diğer platformlar ile eş zamanlı yayınlanması ilk olarak adlandırılıyor. Diğer platformlardan daha sonra yayınlanmasına alışık olan meraklıları aynı zamanda oyuna erişim sağlamanın keyfini de yaşayacakları için mutlu oldular.

Outriders Sevenlere 1 Nisan Müjdesi

Outriders Sevenlere 1 Nisan Müjdesi

Hangi Platformlarda Yayınlanıyor?

Kullanıcıların platformlar konusundaki merakı da açıklamalar sayesinde yok oldu. Açıklamaya göre:

  • Playstation 5,
  • Xbox Serisi,
  • Playstation 4,
  • Xbox One,
  • PC için eş zamanlı şekilde yayınlanıyor.

Stadia’ya Yararı

Bu şekilde eş zamanlı çıkış olmasının Google Stadia için oldukça yararlı olacağı fikri de konuşuluyor. Rakip olan diğer platformlarla daha fazla rekabet şansı elde etmesi anlamına da geliyor. Birinci sınıf stüdyo ile eş zamanlı çıkışın platform için büyük bir avantaj olması da bekleniyor. Yeni ortak adımların habercisi olacağı yönünde yorumların yapılması da dikkatlerin 1 Nisana çevrilmesine neden oldu.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al