2 dk. Serkan KÖSE 12.01.2022

Assasin’s Creed: The Ezio Collection Switch Tarafına Geliyor

Ubisoft’un sevilen ve ödüllü yapımlarından Assasin’s Creed: The Ezio Collection, Nintendo Switch tarafına geliyor.

Ubisoft Assasin’s Creed: The Ezio Collection 17 Şubat tarihinde Nintendo Switch oyuncuları için çıkış yapacak. Ödüllü Assassin’s Creed: The Ezio Collection içerisinde: Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations ve Assassin’s Creed Lineage ile Assassin’s Creed Embers isimli iki kısa filmi içeriyor.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection içerinde bulunan içerikler için hazırlanan resmi tanıtım bülteni şu şekilde:

Assassin’s Creed: The Ezio Collection İçeriği

  • Assassin’s Creed II: Bu oyunda oyuncular, atalarının ölümcül soyunu Floransa ve Venedik de dahil olmak üzere Rönesans İtalya’sında sürdüren yeni bir Suikastçı olan Ezio olarak oynayacaklar. Efsanevi Leonardo da Vinci’nin kendisi tarafından tasarlanan silahları ve aletleri kullanarak sanatlarını geliştirirken; güç, intikam ve komployla dolu bir ortamda mücadele edin. Solo DLC’nin tamamı, tek oyunculu hikâyeye ilave olarak erişilebilir.
  • Assassin’s Creed Brotherhood: Ezio, güçlü Tapınakçı Nizam’a karşı amansız bir mücadele içindeyken, tüm hayranlar İtalya’nın en ünlü şehri Roma’ya yani gücün, açgözlülüğün ve yolsuzluğun merkezine yolculuk edecek. Bu sadece güç değil, aynı zamanda liderlik de gerektirecek çünkü kendi saflarında toplanacak olan bütün Kardeşlik örgütüne komuta edecekler. Solo DLC’nin tamamı, tek oyunculu hikâyeye ilave olarak erişilebilir.

  • Assassin’s Creed Revelations: Bu oyunda Ezio, cevaplar aramak için hayatını geride bırakmalıdır. Oyuncular, gerçeklerin peşine düştükleri yolculukta efsanevi akıl hocası Altair’in izinden gidecek. Bu tehlikeli yol, onları giderek büyüyen bir Tapınak Şövalyesi ordusunun bölgeyi istikrarsızlaştırmakla tehdit ettiği Osmanlı İmparatorluğu’nun kalbi olan Konstantinopolis’e götürür. Solo DLC’nin tamamı, tek oyunculu hikâyeye ilave olarak erişilebilir.
  • İlave İçerik: Ezio hakkında iki Film. Oyunların yanı sıra bu koleksiyon, Ezio’nun hikayesini daha da derinleştiren iki kısa filmi de içeriyor: Assassin’s Creed Lineage ve Assassin’s Creed Embers.
Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al