1 dk. Serkan KÖSE 09.08.2021

Bethesda Remaster Oyunları İçin Yeni Bir Stüdyo Kurmayı Planlıyor

Oyun severlerin sevdiği oyun stüdyolarından birisi olan Bethesda, remaster oyunlar için yeni bir stüdyo kurabilir. 

Oyuncuların en sevdiği oyun stüdyolarından birisi olan Bethesda geçtiğimiz yıl Microsoft tarafından satın alınmıştı. Çalışmalarına artık Microsoft çatısı altında devam edecek olan Bethesda bu çalışmalarını bağımsız olarak devam ettirecek. Bu bağlamda Bethesda yeni bir oyun stüdyosu kurabilir. 

Fazlasıyla geniş bir oyun kütüphanesine sahip olan Bethesda, bilindiği üzere oyunlarını yenileme konusunda rakiplerinin çok gerisinde kalmış durumda. Ancak gelen son bilgilere göre Bethesda yeni nesil jenerasyonda bu durumu kapatmak istiyor. Bu sayede Bethesda eski oyunlarını kısa süre içerisinde yenileyerek sunacak. 

Daha Fazla Yenilenmiş Oyun Kapıda

Son iddialara göre Bethesda, Artifact Studios adı altında yeni bir oyun stüdyosu kurmayı planlıyor. Bu stüdyonun kuruluş amacı yeni oyunlar geliştirmek yerine remaster ya da remake oyunlar çıkartmak olacağı düşünülüyor. 

Bu sayede Bethesda bu stüdyosu ile birlikte oyunlarını kısa süre içerisinde yenileyebilecek. Microsoft tarafından satın alındıktan sonra ciddi reformlar gerçekleştirmeyen Bethesda’nın artık bir şeyleri gerçekten yoluna koymaya başlaması gerekiyor. Bakalım Microsoft’un satın alımı Bethesda’yı eski günlerine geri döndürebilecek mi?

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al