1 dk. Serkan KÖSE 12.08.2021

Bus Simulator Ultimate Oyunu 250 Milyon İndirmeye Ulaştı

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını yerli oyun stüdyosu olan Zuucks Games’in yaptığı Bus Simulator Ultimate oyunu indirme sayısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte mobil oyunlar da hayatımızda önemli hale gelmişti. Bu bağlamda mobil oyun üreticileri de akıllı telefonlar için oyun üretmeye devam ediyordu. Yerli mobil oyun üreticilerinden olan Zuucks Games, yaptığı açıklamada Bus Simulator : Ultimate, 250 milyon indirme barajını geride bıraktı. En yakın rakibine 50 milyon indirme farkı atan oyun ayrıca kısa bir süre önce de App Store’da “günün oyunu” tavsiyesiyle tüm oyuncuların beğenisine sunulmuştu. 

Başarılı oyun stüdyosu olan Zuuks Games, bugün toplamda 500 milyon indirme sayısı ve aylık 95 milyonun üzerinde aktif oyuncusuyla başta Türkiye ve Avrupa olmak üzere dünyanın farklı bölgelerindeki oyuncuları bir araya getiriyor. Bus Simulator : Ultimate oyununun yanında 20’den fazla oyuna sahip olan geliştirici ayrıca bir süredir Truck Simulator : Ultimate oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun bu ay satışa sunulması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al