2 dk. Serkan KÖSE 16.08.2021

Castlevania : Grimoire of Souls Apple Arcade’e Geliyor

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami’nin üstlendiği ve sevilen oyunlardan biri olan Castlevania serisinin yeni oyunu hakkında önemli bir açıklama geldi. 

Konami’nin sevilen oyunlarından birisi olan Castlevania serisinin yeni oyunu Castlevania : Grimoire of Souls kısa bir süre önce duyuruldu. Apple’ın kendi cihazları için geçtiğimiz yıllarda kullanıma sunduğu Apple Arcade servisine aboneleri heyecanlandıracak bir oyun eklenecek. Yapılan açıklamaya göre eklenecek olan bu oyun Castlevania : Grimoire of Souls olacak. Şimdilik net bir çıkış tarihi olmayan Castlevania : Grimoire of Souls oyununun “Yakında” çıkacağı belirtiliyor. Bu nedenle oyunun birkaç hafta içinde ekleneceğini söyleyebiliriz. Son olarak oyunun aralarında Türkçe’nin de bulunduğu 16 farklı dil seçeneceğine sahip olacak. 

Oyun ile ilgili olarak paylaşılan bilgiyi ve ilk görseli aşağıda bulabilirsiniz. Son olarak Apple Arcade servisinin ilk ay ücretsiz olduğunu ve sonrasında ise aylık 34.99 TL’lik bir ücretinin olduğunu belirtmemizde yarar var. 

Castlevania : Grimoire of Souls Tanıtım Yazısı

Castlevania hayranlarının tanıdığı ve çok sevdiği klasikleşmiş 2D aksiyona dayalı ve 60 farklı seviyeye sahip Grimoire of Souls, kullanıcılara Castlevania’nın çok sevilen ve her biri kendine özgü, özel yeteneklere sahip beş kahramanından birini seçme fırsatı sunacak. Bu karakterler sırasıyla Castlevania: Symphony of the Night‘tan tanıyıp sevdiğimiz Alucard, orijinal Castelvania‘nın unutulmaz kahramanı Simon Belmont, Castlevania: Rondo of Blood‘un gözüpek vampir büyücüsü Maria Renard, Castlevania: Portrait of Ruin‘in ünlü cadısı Charlotte Aulin ya da Castlevania: Order of Ecclesia‘nın semboller kraliçesi Shanoa.

Oyuncular, dilerlerse kendi oyun tarzlarına en uygun karakterde ustalaşabilecek ya da her karaktere göz atıp önlerindeki seviyeye en uygun olanı kullanmayı seçebilecekler. Oyunda ayrıca günlük/haftalık görevler de bulunacak.

Serinin yaratıcıları Ayami Kojima ve Michiru Yamane de Grimoire of Souls‘un geliştirme süreçlerinde yer aldılar. Castlevania: Symphony of the Night, Castlevania: Aria of Sorrow ve diğer Castlevania oyunlarındaki çalışmalarıyla tanınan Kojima, Grimoire of Souls‘da tanıtılan yeni ve kilit önem taşıyan karakterleri tasarladı. Castlevania: Symphony of the Night ve Genso Suikoden III için unutulmaz melodiler yaratan Yamane ise oyunun ana temasını besteledi.

Castlevania : Grimoire of Souls Görselleri

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al