2 dk. Serkan KÖSE 29.01.2022

Elden Ring Farklı Sonlara Sahip Olacak

FromSoftware Inc tarafından geliştirilen 25 Şubat tarihinde resmi çıkışını yapacak olan Elden Ring farklı sonlara sahip olacak.

Oyun yönetmeni olan Hidetaka Miyazaki, PlayStation röportajında yaptığı açıklamada Elden Ring’in farklı sonlarının olacağını açıkladı. E3 2019’da müjdelenen Elden Ring’in çıkışına sayılı günler kaldı. E3 2021 etkinliğinde detaylı olarak duyurulan aksiyon – rol yapma oyununun geliştirici koltuğunda ise sevilen oyun stüdyosu olan FromSoftware bulunuyor.

Elden Ring oyununda, oyuncuları pek çok beceri deneme ve kendileri uygun olan karakteri yaratma imkanı da sunuyor. Oyun Dark Souls, Demon’s Souls, Sekiro gibi yapımlara benzer olarak oyun savuşturma (parry) ve sıyrılma (dodge) mekanikleri üzerine odaklanacak.

Elden Ring Tanıtım Bülteni

YENİ FANTASTİK AKSİYON ROL YAPMA OYUNU

Tarnished, yüksel ve zarafetin seni yönlendirmesine izin ver. Elden Ring’in gücünü kullan ve Lands Between’de bir Elden Lord ol.

• Heyecanla Dolu Devasa Bir Dünya
Çeşitli olayları içinde barındıran açık arazilerin, karmaşık ve üç boyutlu tasarımlara sahip büyük zindanlarla buluştuğu devasa bir dünya. Yolculukların sırasında, bilinmeyeni keşfetmenin ve tehditlerin üstesinden gelmenin verdiği o tatmin edici başarım hissi seni bekliyor.

• Karakterini Oluştur
Karakterinin görünüşünü özelleştirebilmenin yanı sıra kuşanabildiğin silahlardan, zırhlardan ve büyülerden de dilediğin kombinasyonu oluşturabilirsin. Karakterini oyun tarzına göre şekillendirebilir, istersen güçlü bir savaşçı olmak için fiziksel gücünü arttırabilir, istersen de bir büyü ustası olabilirsin.

• Bir Efsaneden Esinlenilmiş Destansı Bir Drama
Parçalar halinde işlenen çok katmanlı bir hikâye. Karakterlerin çeşitli düşüncelerinin Lands Between’de kesiştiği destansı bir drama.

• Seni Dolaylı Olarak Başkalarına Bağlayan Eşsiz Bir Çevrimiçi Deneyim
Diğer oyuncularla doğrudan etkileşime geçebileceğin ve birlikte seyahat edebileceğiniz çok oyunculu modun yanı sıra oyun, başkalarının varlığını hissetmeni sağlayacak benzersiz bir eşzamansız çevrimiçi unsuru da destekliyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al