1 dk. Serkan KÖSE 17.05.2021

Mass Effect Legendary Edition Oyunundan Önemli Steam Başarısı

Merakla beklenen Mass Effect Legendary Edition oyunundan önemli Steam başarısı geldi.

Bilindiği üzere kısa bir süre önce Mass Effect hayranlarının merakla beklediği Mass Effect Legendary Edition oyunu çıkmıştı. Görsel anlamda oyunculara büyük bir görsel şölen yaşatan oyun Mass Effect triolojisini grafiksel ve teknik anlamda zengileştiren bu oyun, oyunseverler tarafından olumlu yorumlarla başlasa da çok geçmeden Steam kullanıcıları oyunu çokça eleştirmeye başladı.

Oyun severlerin uğrak noktası olan Steam’de güncel olarak 3282 yoruma sahip olan Mass Effect Legendary Edition tüm bu eleştirilere rağmen Steam üzerinden kullanıcıların yüzde 79.74’ü tarafından beğenilmiş ve tavsiye edilmiş durumda. Bu olumlu yorumların içinde bile oyuncuların ufak Mass Effect Legendary Edition oyununun fare hassasiyetini ya da fare ayarlarının zorluğunu eleştiriyor. Oyuncular ayrıca oyunda yaşanan FPS düşüşleri ve oyunun aniden kapanması gibi çeşitli hataları da Steam üzerinden dile getiriyor. Tüm bunlara rağmen Mass Effect Legendary Edition oyunu “Very Positive” statüsünde olsa da oyunun teknik hataları nedeniyle remaster, çıkış anında “Mixed” statüsünde yer alıyor.

Mass Effect Legendary Edition oyunu ayrıca ilk oyunda kenar yumuşatma ve ortam kapatmayı etkinleştirme / devre dışı bırakma özelliğinin olması kullanıcıların canını sıkmış durumda. Bir diğer yandan ultrawide monitörlere sahip olan oyun severler oyunu 21:9 ekranlarında oynasa bile ara sahnelerin 16:9 oranında gösterilmesine bir hayli tepki gösteriyor.

Mass Effect Legendary Edition oyunu şu an itibariyle 40 bin kişi tarafından Steam üzerinde oynanmaya devam ediyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al