3 dk. Esporlab 06.11.2020

PGA Tour Sistem Gereksinimleri

PGA Tour sistem gereksinimleri, oyunun maksimum bir düzeyde performansla çalışması için gereklidir. Oyun severlerin heyecanla beklediği PGA Tour 2K21 oyunu için hangi sistem gereksinimlerinin kullanılması gerektiğini birçok oyun severin bilmesi oldukça önem arz ediyor.

Genel olarak oyunu birçok oyun severin oldukça rahat olarak ve beklentilerine uygun bir verimlilikle oynayabilmesi mümkündür. Çünkü PGA Tour sistem gereksinimleri çok fazla üst kapasitede bir donanımın olmasına ihtiyaç duymuyor. Oyun yazılım geliştiricisi 2K Games firması tarafından tasarlanan bu oyun genel anlamda birçok oyun severin rahatlıkla çalıştırabileceği teknik özellikleri açısından iyi oyunlar arasında yer alıyor.

PGA Tour sistem gereksinimleri arasında işletim sistemi açısından Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 gibi sistemlerin olmasına ihtiyaç duyuluyor. Bu işletim sistemlerinin aynı zamanda 64 bit özelliğine de sahip olması gerekiyor. Bunun yanı sıra işlemci tarafında Intel Core i5-4670 @3.40GHz veya buna eş özellikte bir işlemci olması öneriliyor.

Bellek için 8 GB Ram ve ekran kartı içinse NVIDIA GeForce GTX 660 2GB veya AMD Radeon HD 7850 donanımlarının olması gereklidir. DirectX yazılım sistemi için sürüm 11 tasarımına ihtiyaç oluyor. 12 GB ölçeğinde kullanılabilir alan ve DirectX destekli bir ses kartı da olması gerekenler arasındadır.

Minimum PGA Tour Sistem Gereksinimleri

PGA Tour sisteminin gereksinimleri minimum ölçekte karşılandığında da bu oyun hedeflendiği şekilde iyi bir verimlilik performansıyla oynanabiliyor.

  • İşletim sistemi olarak 64 bit özellikte Windows 7, Windows 8.1, Windows 10,
  • İşlemci türünde İntel Core i5-769 @2.80GHz veya eş değeri,
  • Bellek için 4 GB Ram,
  • Ekran kartı için NVIDIA GeForce GTX 650 1GB veya AMD Radeon HD 5770,
  • DirectX yazılım sistemi için sürüm 11,
  • 12 GB kullanılabilir depolama alanı,
  • DirectX destekli olan bir ses kartı,
  • PGA Tour oyununu minimum sistem kapasitesi olanaklarıyla oynayabilmek için bu donanımların olmasına ihtiyaç duyulmaktadır.

    PGA Tour Sistem Gereksinimleri

    PGA Tour Sistem Gereksinimleri

PGA Tour Oyunu ve Özellikleri

Oyun severlerin severek oynayacağı PGA Tour oyunu, bünyesinde birtakım artı nitelikte özellikler barındırıyor. Simülasyon modu ve ayrıntılı özellikte kariyer modu, en iyi özellikler arasında yer alıyor.

Bunun yanı sıra oyunun atmosferi yönünden iyi bir yapıya sahip olması da memnuniyet verici özelliklerden biri olarak oyun severlerin karşısına çıkıyor. Oyunda yer verilen harita editörü ise sahanın isteğe göre şekillendirilebilmesine yardımcı oluyor.

Oyundaki Eğitim Bölümleri

PGA Tour oyununda oyun severlerin pratik yapabileceği bir eğitim bölümü de yer alıyor. Topa vurabilme eğitimlerinin yanı sıra burada oyun içerisinde hangi sopaların seçilmesi gerektiği konusunda da oyun severlere önerilerde bulunuluyor. Çevre şartları da göz önüne alınarak eğitimde bu sürece dair bilgiler veriliyor.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al